Ο Μάριος Φραγκούλης έκανε μια ανάρτηση στα social media, λίγες ημέρες μετά το αυτοκινητιστικό ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη.
Ο ερμηνευτής σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr είχε χτυπήσει στον θώρακα και τα πλευρά, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται καιρό για να αναρρώσει πλήρως.
Στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μάριος Φραγκούλης ανέβασε μία φωτογραφία του και ενημέρωσε το κοινό του για την κατάστασή του.
Συγκεκριμένα, γράφει: «Έβδομη μέρα ακίνητος στο κρεβάτι για να ξαναβρώ την ισορροπία μου σαν σώμα, σαν μυαλό… Δυνατό χτύπημα και γροθιά στο στέρνο… Ευτυχώς που δεν οδηγούσα και φορούσαμε ζώνες… Μάλλον χρειάζομαι άλλες 6-7 εβδομάδες ακόμα, ίσως πιο νωρίς! Εύχομαι καλή αντάμωση σύντομα Φίλοι μου αγαπημένοι και ευχαριστώ για την αγάπη σας… 🌹🌹🌹».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας