Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της στον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του Καζαντζίδη

Χάρις Αλεξίου: Το μήνυμά της στον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του Καζαντζίδη

Είσαι τυχερός που ζεις τέτοια ιστορία, του έγραψε, μεταξύ άλλων στα social media

harismastorasε
Η Χάρις Αλεξίου ήταν μεταξύ εκείνων που συνεχάρησαν δημόσια τον Χρήστο Μάστορα, μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στον κινηματογράφο.

«Μπράβο, μπράβο, μπράβο Χρήστο μου. Είσαι τυχερός που ζεις τέτοια ιστορία κι ενσαρκώνεις αυτόν τον Μύθο που δίδαξε όλους εμάς που αγαπήσαμε το λαϊκό τραγούδι κι αυτόν. Το ταλέντο σου σε οδήγησε σ’ αυτόν τον ρόλο», σχολίασε η σπουδαία ερμηνεύτρια στην ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα για την ταινία «Υπάρχω» στο Instagram.
haris3

Κλείσιμο
Η Χάρις Αλεξίου και ο Χρήστος Μάστορας έχουν αναπτύξει μία σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας, ενώ συνεργάστηκαν στην επανεκτέλεση του θρυλικού «Εσύ Με Ξέρεις Πιο Πολύ», που γνώρισε τεράστια επιτυχία στα digital charts, τα ραδιόφωνα και το YouTube.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία για τον θρυλικό λαϊκό καλλιτέχνη έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό, τόσο από συναδέλφους του, όσο και από το κοινό, με τον frontman του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES να δέχεται χιλιάδες likes και αποθεωτικά σχόλια στα social media.

Το post του Χρήστου Μάστορα:



Ειδήσεις σήμερα:

Οι επίορκοι εφοριακοί στη Χαλκίδα έκαναν μαθήματα εκβιασμών ο ένας στον άλλο - «Αν δεν πάθει πατατράκ αυτή, δεν μαζεύεται»

Νέα ανησυχία για την Κέιτ Μίντλετον: Πιθανό να μην εμφανιστεί ξανά δημόσια μέχρι το 2025

Κυνική ομολογία τρομοκρατών της Χαμάς: Πρώτα τη βίασε ο πατέρας μου, μετά εγώ και ο ξαδερφός μου, αφού τελειώσαμε τη σκοτώσαμε

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης