Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν θα απολογηθώ γιατί επέστρεψα στη Σίσσυ Χρηστίδου, έτσι ήθελα κι επέστρεψα

Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν θα απολογηθώ γιατί επέστρεψα στη Σίσσυ Χρηστίδου, έτσι ήθελα κι επέστρεψα

Ο πρώην παίκτης του Survivor έδωσε την απάντησή του στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την Κατερίνα Καινούργιου

konstantinos-vasalos
O Kωνσταντίνος Βασάλος απάντησε στα σχόλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου  και της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την πορεία του στην τηλεόραση.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star». «Εγώ κάνω βίντεο στο YouTube και απαντάω σε διάφορα πράγματα που με ρωτάνε με αυθορμητισμό, οπότε λογικό είναι να προκληθούν αντιδράσεις. Δεν έχω σκοπό να μειώσω κάποιον, λέω απλά τη γνώμη μου αφιλτράριστα και αυθόρμητα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0h3q21h2m49)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, απάντησε στα σχόλια για την επιστροφή του στο «Χαμογέλα και πάλι»: «Αν δεν μου αρέσει και αν δεν τους κάνω, εννοείται να αποχωρήσω. Σωστό είναι αυτό που είπε. Μέχρι στιγμής μου αρέσει όμως, οπότε θα με υποστείτε».

Τέλος, πρόσθεσε: «Είναι δικός μου ο λόγος, γιατί επέστρεψα. Παίζει μεγάλο ρόλο για μένα η Σίσσυ, η Βάλια, ο Παύλος, όλα τα παιδιά είναι οικογένεια για μένα κι αυτό ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους. Δεν θα απολογηθώ γιατί επέστρεψα, έτσι ήθελα κι επέστρεψα. Δεν περνάω πολύ καλά στην εκπομπή, όταν υπάρχει βαριά ενημέρωση, ψυχοπλακώνομαι. Καταβαίνω όμως, ότι έτσι είναι η θεματολογία».

Οι δηλώσεις Καινούργιου - Αλεξάνδρου 

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε σε στήλη που διατηρεί στο YouTube, ότι νιώθει «σφιγμένος» στην τηλεόραση και ότι μάλλον «δεν υπάρχει χώρος για εκείνον εκεί». Τα όσα ανέφερε, προκάλεσαν την αντίδραση της παρουσιάστριας του «Super Κατερίνα», η οποία είπε, μεταξύ άλλων, ότι αν δεν θέλει τη θέση του στην τηλεόραση, τότε να πάει κάποιος άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη.

Πιο αναλυτικά, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε ότι: «Είμαι πολύ στημένος στην τηλεόραση γιατί δεν έχω χώρο νομίζω. Νιώθω ότι η θεματολογία δεν μπορεί να στηρίξει την προσωπικότητά μου. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί είμαι εκεί στο "Χαμογέλα και Πάλι"».

Αφού προβλήθηκε το παραπάνω απόσπασμα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνει στα social media καθημερινά από ανθρώπους που θα ήθελαν να δουλέψουν ως δημοσιογράφοι στην τηλεόραση και έχουν ανάγκη από δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, σχολίασε: «Δεν ξέρετε καθημερινά πόσα μηνύματα μου έρχονται από παιδιά, δημοσιογράφους, από κόσμο που θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, να λένε ότι χρειάζονται μια θέση και μια δουλίτσα. Επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος, δεν το κάνει έτσι τζάμπα ή ως δώρο. Αν δεν θέλεις μια θέση, μια δουλειά, καλύτερα να πεις “ας έρθει κάποιος άλλος να το κάνει που έχει πραγματική ανάγκη”. Το βλέπω λίγο έτσι εγώ».

Με τη σειρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη» για το «Χαμογέλα και πάλι»: «Ο Κωνσταντίνος γνώριζε ότι αυτή η εκπομπή έχει αυτή τη θεματολογία και γι' αυτό είχε φύγει κιόλας από αυτή την εκπομπή. Γιατί ξαναγύρισε σε μια την εκπομπή που δεν άλλαξε θεματολογία».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

H στιγμή που ο ηγέτης της Χαμάς μαθαίνει ότι 3 γιοι του και 4 εγγόνια του σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό του Ισραήλ


Καζούρα για τον τρόπο που πρόφερε μια Αμερικανίδα TikToker τα νιόκι - Συγκρίσεις με τον σεφ που... κατακρεούργησε το «τζατζίκι»

Η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους, είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης