Πύρρος Δήμας: Εξιτήριο για την Αφροδίτη Σκαφίδα από το μαιευτήριο - Τρισευτυχισμένος πατέρας ο ολυμπιονίκης

Πύρρος Δήμας: Εξιτήριο για την Αφροδίτη Σκαφίδα από το μαιευτήριο - Τρισευτυχισμένος πατέρας ο ολυμπιονίκης

Δείτε φωτογραφίες με το ζευγάρι να φεύγει από την κλινική, μαζί με τη νεογέννητη κόρη του

skafida-dimas
Η Αφροδίτη Σκαφίδα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, τρεις μέρες αφότου γέννησε το παιδί της με τον Πύρρο Δήμα.

Οι δυο τους απαθανατίστηκαν να βγαίνουν από την ιδιωτική κλινική με τη νεογέννητη κόρη τους, την Τρίτη 16 Απριλίου. Χαμογελαστοί, ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα πόζαραν στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί.


Η αθλήτρια γέννησε το μωρό το Σάββατο 13 Απριλίου, κάτι που έκανε γνωστό ο Πύρρος Δήμας μέσω Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες

20240416133457_6Z3A9518
20240416133505_6Z3A9541
20240416133546_6Z3A9567




Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα από το μαιευτήριο
Το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου, ο αθλητής φωτογράφισε το χέρι της νεογέννητης κόρης του μέσα από το μαιευτήριο. Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ο Πύρρος Δήμας έγραψε: «Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)».


dimas_skafida_paidi


Οι δηλώσεις του Πύρρου Δήμα
Ο Πύρρος Δήμας μίλησε για τον ερχομό του πέμπτου παιδιού του, στην εκπομπή «Γεια σου». Ο ολυμπιονίκης ανέφερε ότι η αθλήτρια και σύζυγός του δεν είχε εύκολη γέννα, ενώ τόνισε ότι δεν ήταν παρών στον τοκετό, εξηγώντας πως δεν μπορεί να βλέπει τον άνθρωπό του να υποφέρει. Στο τέλος, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στην κόρη τους, ενώ εξασφάλισε και μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, με την Αφροδίτη Σκαφίδα να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο παιδί τους.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ivzima04rd)

Πιο αναλυτικά, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δεν φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη 10 μέρες, και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα… Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα παιδί μου. Δεν μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει».

Για το αν έχει κλάψει στις γέννες των παιδιών του, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής».

Τέλος, αποκάλυψε ότι η κόρη τους με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα πάρει το όνομα της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια.

«Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε» δήλωσε ο Πύρρος Δήμας.


Φωτογραφίες
:
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης