Ράσελ Κρόου: Ξεκινάει περιοδεία με το συγκρότημά του στην Αμερική
Η μπάντα The Gentlemen Barber θα παίξει επίσης στο φεστιβάλ του Γκλάστονμπερι
Ο Ράσελ Κρόου ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην πρώτη του μουσική περιοδεία στις ΗΠΑ μετά από 12 χρόνια.
Ο ηθοποιός και μουσικός στο πλαίσιο της περιοδείας «Indoor Garden Party» θα εμφανιστεί με το συγκρότημα του «The Gentlemen Barber» και τη Λορίν Ο’ Ράιλι σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Όστιν και στη Νέα Ορλεάνη τον Αύγουστο.
«Γεια σου Αμερική… είναι η σειρά σου» έγραψε ο Κρόου σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία ανακοίνωσε τις ημερομηνίες των συναυλιών.
Η ιδέα του «Indoor Garden Party» ξεκίνησε το 2009 σε μια παμπ έξω από το Λονδίνο.
Ο Κρόου πρόκειται επίσης να ταξιδέψει με το συγκρότημα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία αυτό το καλοκαίρι και να εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Γκλάστονμπερι.
Αναφερόμενος στη συναυλία στο πιο διάσημο μουσικό φεστιβάλ του Ηνωμένου Βασιλείου σε συνέντευξή του στο Radio X, ο Ράσελ Κρόου εξήγησε: «Δεν έχω πάει ποτέ στο Γκλάστονμπερι και προέκυψε από το πουθενά πριν από επτά ή οκτώ μήνες».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.