Η τραγουδίστρια δήλωσε: «Η Αμερική ήταν 9 χρόνια κι έχει περίπου 3,5 χρόνια που γύρισα. Έκανα ότι πιο κουλό έχει κάνει άνθρωπος. Πήρα την υπηκοότητα και γύρισα. Επέστρεψα γιατί μου είχε λείψει το σπίτι μου, οι δικοί μου και κουράστηκα να κυνηγάω αυτό το όνειρο. Μου έλειψε να αισθανθώ ότι έχω δίπλα μου πραγματικούς ανθρώπους. Είναι σκληρός αυτός ο χώρος. Δούλευα συνέχεια με άντρες σκληρούς κι επιτυχημένους. Δεν είχα κάποιον δικό μου πέρα από τον Δημήτρη Γιαννέτο.
Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέναμε μαζί, ήμασταν συγκάτοικοι. Είναι ένα λαμπερό αστέρι. Έψαχνα συγκάτοικο, η Ηλιάνα είχε έρθει μόλις στην Αμερική κι είχαμε κοινή παρέα κι έτσι συγκατοικήσαμε. Πολλή ευχάριστη συγκατοίκηση. Τώρα έχουμε καιρό να βρεθούμε.
Γύρισα στην Αθήνα λίγο στα χαμένα. Δεν ήρθα με πρόγραμμα, ήρθα συναισθηματικά για να μείνω στο σπίτι μου και να δω τους δικούς μου ανθρώπους. Βρήκα ένα στούντιο και μια ομάδα κι άρχισα να γράφω τραγούδια.
Το American Dream το έζησα σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν έφτασα σε αυτό που ήθελα. Μέχρι να συνηθίσεις την νοοτροπία εκεί σου παίρνει χρόνο. Πήγα σε εποχή που ήθελαν να υπογράφουν με μικρότερους καλλιτέχνες κι εγώ ήμουν ήδη 27 όταν πήγα. Ήμουν πωλήτρια ρούχων και ρεσεψιόν σε στούντιο για δισκογραφικές εταιρίες. Γνώρισα καλλιτέχνες, μεγάλο ποσοστό του ονείρου μου έγινε πραγματικότητα. Τώρα η διεθνής καριέρα όχι δεν έγινε».
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.