Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι απολαμβάνει το ταξίδι της στην Ισπανία και φροντίζει να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της.
Το μοντέλο μοιράστηκε με το κοινό του στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες από την απόδρασή της.
Σε κάποιες από αυτές, φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ενώ τρώει, σε άλλο στιγμιότυπο πίνει κρασί, ενώ φροντίζει να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους και τα μέρη που επισκέπτεται.
Ωστόσο, η φωτογραφία που τράβηξε την προσοχή του κοινού της ήταν εκείνη που τη δείχνει να κάνει ηλιοθεραπεία, δίπλα στην πισίνα, ενώ είναι γυμνή.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έγραψε: «Όχι αρκετός χρόνος, αλλά ουάου. Σε αγαπώ, Κόστα Μπράβα. Πάντα χαρούμενη που γυρίζω στην Ισπανία».
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.