Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και ρωτήθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη φημολογούμενη σχέση τους, για την οποία μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά.
«Δεν είχαμε πει ότι ήμασταν ζευγάρι, αιωρείτο. Δεν το είπαμε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Αρβανίτη, με την παρουσιάστρια να της λέει: «Μήπως 40 χρόνια μετά, να το πείτε;».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0semfv3udxt)
«Δεν εξυπηρετεί κάτι», της απάντησε η Σοφία Αρβανίτη. Τότε, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τη ρώτησε: «Ήταν θέμα της εταιρείας αυτό; Ότι δεν πρέπει να το λέτε;».
Η τραγουδίστρια της εξήγησε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ενώ τόνισε πως ήταν επιλογή τους να αποφεύγουν τους παπαράτσι.
«Δεν τέθηκε ποτέ κάτι τέτοιο. Ήμασταν πολύ συνεπείς με τις υποχρεώσεις μας, που είχαν να κάνουν με το να επικοινωνήσουμε τη δουλειά μας. Δείχναμε ελεύθεροι, δεν βγαίναμε και ιδιαίτερα μαζί ή δεν βγαίναμε καθόλου. Δεν προσελκύαμε τους παπαράτσι, τους αποφεύγαμε. Μετά το 1993 έγινε ένας χαμός με τους παπαράτσι», τόνισε κλείνοντας.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.