Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, αναφέρθηκε στη σχέση του με τα media και τους δημοσιογράφους.
«Οι σχέσεις μου με τα media ήταν πολύ καλές. Δεν ήμουν ποτέ παράξενος, δεν την είπα ποτέ σε κανέναν και δεν πήρα ποτέ να ζητήσω κάτι από κάποιον. Ούτε εγώ έχω παράπονο, ούτε εκείνοι έχουν», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0nab5scgp49)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Σοφία Αρβανίτη και τη σχέση τους στο παρελθόν, ενώ τόνισε πόσο προστατεύονταν από τα φώτα της δημοσιότητας.
«Με τη Σοφία Αρβανίτη δεν υπήρξε έκθεση. Υπήρξε συνεργασία, συναυλίες μαζί και δισκογραφία. Δεν βγήκαμε στα περιοδικά. Ούτε καν ξέρει ο κόσμος ότι τα είχαμε και αν τα είχαμε. Μπορεί και να μην τα είχαμε. Έχετε δει κάτι;», είπε κλείνοντας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς