Κιμ Καρντάσιαν: Η ζωή είναι ωραία, λέει μετά το τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ

Κιμ Καρντάσιαν: Η ζωή είναι ωραία, λέει μετά το τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ

Στο νέο τραγούδι «thanK you aIMee», η Σουίφτ «ρίχνει τα βέλη της» κατά της διάσημης τηλεπερσόνας

kim-karntasian
Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά το τραγούδι που κυκλοφόρησε η Τέιλορ Σουίφτ και αναφέρεται σε εκείνη.

Στο κομμάτι «thanK you aIMe», η Σουίφτ τραγουδάει για έναν «μπρονζέ, μαυρισμένο με σπρέι» νταή που η μαμά της «εύχεται να ήταν νεκρή».

Οι θαυμαστές έσπευσαν να επισημάνουν ότι τα κεφαλαία στον τίτλο του κομματιού συναρμολογούν το μικρό όνομα της ριάλιτι σταρ.

Στο τραγούδι, η Σουίφτ αναφέρει ότι ο αντίπαλός της «πατάει» πάνω στον «τάφο» της και υποστηρίζει ότι ο «αγώνας» τους δεν ήταν «δίκαιος».
Κλείσιμο
thanK you aIMee
«Όλο αυτό το διάστημα που εσύ έριχνες μπουνιές, εγώ έχτιζα κάτι», τραγουδάει η Σουίφτ. «Και δεν μπορώ να συγχωρήσω τον τρόπο που με έκανες να νιώσω».

Λίγες μέρες αργότερα, η Κιμ Καρντάσιαν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!» και απέφυγε να μιλήσει για το θέμα που προέκυψε με την Τέιλορ Σουίφτ.

Η διάσημη τηλεπερσόνα βρέθηκε στο πλατό κι ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστή, σαν να μη συνέβη τίποτα. Μάλιστα, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: «Η ζωή είναι ωραία».

Ο Τζίμι Κίμελ από τη μεριά του, δεν έκανε ερωτήσεις στην Κιμ Καρντάσιαν για την «κόντρα» με την Τέιλορ Σουίφτ με πολλούς θαυμαστές του να τονίζουν σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι πιθανότατα αυτό έγινε σε συνεννόηση με την τηλεπερσόνα για να μην τη φέρει σε δύσκολη θέση.

Η διαμάχη της Καρντάσιαν με τη Σουίφτ ξεκίνησε το 2016, όταν ο Γουέστ ράπαρε σε τραγούδι για το πώς αυτός και η Σουίφτ «μπορεί να κάνουν ακόμα σεξ» επειδή «έκανε αυτή τη σκ*λα διάσημη».

Όταν η τραγουδίστρια αντέδρασε με τους στίχους, η Καρντάσιαν μοιράστηκε με τη δημοσιότητα ένα τηλεφώνημα της Σουίφτ, στο οποίο φέρεται να έδωσε την έγκρισή της και το οποίο η Σουίφτ ισχυρίστηκε αργότερα ότι «καταγράφηκε παράνομα».

Η Σουίφτ συνέχισε τη διαμάχη με πολλά τραγούδια στα οποία εκτόξευε βέλη κατά της τηλεπερσόνας στο άλμπουμ της «Reputation» του 2017, από το «Call It What You Want» μέχρι το «Look What You Made Me Do».

Η σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» σχολίασε την αντιπαλότητά τους σε ένα επεισόδιο αργότερα την ίδια χρονιά, λέγοντας στη μητέρα της, Κρις Τζένερ ότι «ήθελε να υπερασπιστεί» τον Γουέστ.


Ειδήσεις σήμερα:

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Φωτιά στον κόμβο προς τον Ναύσταθμο της Σούδας στην Κρήτη - Ενεργοποιήθηκε το 112

Πρεμιέρα αύριο για το «Καλάθι του Πάσχα» -Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης