Αυτή είναι η ψηλότερη πισίνα infinity στο δυτικό ημισφαίριο - Θέα που κόβει την ανάσα!

Αυτή είναι η ψηλότερη πισίνα infinity στο δυτικό ημισφαίριο - Θέα που κόβει την ανάσα!

Βρίσκεται στο Brooklyn Point, τον υψηλότερο «πύργο» κατοικιών στην περιοχή του Μπρούκλιν 

brooklyn-point_pool
Στο Brooklyn Point, τον υψηλότερο «πύργο» κατοικιών στην περιοχή του Μπρούκλιν βρίσκεται πλέον η ψηλότερη πισίνα τύπου infinity στο δυτικό ημισφαίριο, η οποία «έκλεψε» τον τίτλο από «ανταγωνίστριά» της στη Σιγκαπούρη.

Σχεδιασμένη από την παγκόσμιας φήμης αρχιτεκτονική εταιρεία Kohn Pedersen Fox, η εντυπωσιακή πισίνα βρίσκεται στην κορυφή του πανύψηλου κτιρίου με τους 68 ορόφους και την ιδιόμορφη πρόσοψη με τα πελώρια παράθυρα, στον αριθμό 138 της Γουίλοουμπι Στριτ.

Κουρνιασμένη σε ύψος 207 μέτρων, η πισίνα τύπου Infinity στο Brooklyn Point εκθρόνισε επάξια την προηγούμενη κάτοχο του τίτλου στο δυτικό ημισφαιριο, που ήταν χτισμένη στα 150 μέτρα.





Ωστόσο καμία από τις δυο δεν συγκρίνεται με την ψηλότερη πισίνα infinity στον κόσμο που βρίσκεται στο Address Beach Resort του Ντουμπάι και προσφέρει ασύγκριτη θέα από ύψος 293 μέτρων!

Κλείσιμο


Με πανοραμική θέα στον ορίζοντα του Μανχάταν, η θερμαινόμενη πισίνα του Brooklyn Point θα είναι ανοιχτή στους κατοίκους του κτιρίου κάθε χρόνο από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.



Σύμφωνα με τη New York Post, η πισίνα,  για την κατασκευή της οποίας χρειάστηκαν περισσότερα από τρία χρόνια, θα προσφέρει ντουσιέρες, δωματιάκια για να αλλάζουν το μαγιό τους οι θαμώνες και τραπέζια για φαγητό. Επίσης θα υπάρχει στον γύρω χώρο παρατηρητήριο με ειδικό εξοπλισμό για όσους αγαπούν να κοιτάζουν τα αστέρια, ενώ θα διοργανώνονται και προβολές ταινιών.

pool_2
pool_3


Το Brooklyn Point περιλαμβάνει 483 πολυτελή διαμερίσματα, από γκαρσονιέρες μέχρι μονάδες τριών υπνοδωματίων, με το φθηνότερο από αυτά να κοστολογείται στα $900.000. Ο πύργος κατοικιών διαθέτει δικό του γυμναστήριο με εσωτερική πισίνα, τοίχο αναρρίχησης, στούντιο γιόγκα, σάουνα υπερύθρων και γήπεδα μπασκετ και σκουος.





Ειδήσεις σήμερα 

Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια

Τρεις γυναίκες απειλούν να στείλουν φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη: Οι καταθέσεις που σοκάρουν

Κουρέματα μισθωμάτων: Δεν πληρώνουν ενοίκιο Μαΐου μέχρι να βγουν οι ΚΑΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης