Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε σε επίδειξη μόδας στο πλαίσιο του Athens Fashion Week το βράδυ της Δευτέρας 22 Απριλίου.
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη χρόνια φιλία που διατηρεί με τον σχεδιαστή μόδας Πάρη Βαλταδώρο, αλλά και τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή στο τέλος του Φεβρουαρίου, στις τηλεοπτικές κάμερες.
Αρχικά, για τον σχεδιαστή μόδας σημείωσε: «Τον αγαπάω πάρα πολύ τον Πάρη, θεωρώ ότι είναι ό, τι καλύτερο στη μόδα. Πάντα προσέχει τις γυναίκες και τους άντρες επίσης και πάντα είναι πρωτοπόρος». Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0qvz7d3bnbd)
Για το αν θα γινόταν σχεδιάστρια μόδας σε περίπτωση που δεν είχε επιλέξει την πορεία του τραγουδιού, η ερμηνεύτρια απάντησε: «Αμέ. Κοίταξε να σου πω κάτι, μερικές φορές έχω μερικά ρούχα και προσπαθώ μόνη μου να κάνω κάποια σχέδια».
Σε ερώτηση για το αν έκανε κάποιο ταξίδι πρόσφατα, η Άντζελα Δημητρίου είπε: «Όχι, ακόμα. Ακόμα είμαι σε πένθος και δεν μπορώ να πάω πουθενά προς το παρόν».
Τέλος, για το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Πολύ καλό. Εγώ πιστευώ ότι της πάει πάρα πολύ της Σάττι και ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.