Αντιγόνη Νεοφύτου: Ετοιμαζόμουν να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας, αλλά με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου για τη «Γη της Ελιάς»

Αντιγόνη Νεοφύτου: Ετοιμαζόμουν να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας, αλλά με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου για τη «Γη της Ελιάς»

Την πρώτη φορά που είδα τον Τάσο Ιορδανίδη και μας σύστησαν, έπαθε ένα σοκ, επειδή ήμουν πολύ μικρή, είπε για τον συμπρωταγωνιστή της 

antigoni-neofitou
H Αντιγόνη Νεοφύτου μίλησε για τον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς», το πώς προέκυψε, αλλά και τη συνεργασία της με τον Τάσο Ιορδανίδη.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» κι αρχικά, εξήγησε πώς της ήρθε ο ρόλος στη σειρά του ΜΕGA.

«Εγώ ετοιμαζόμουν να πάω στο φεστιβάλ Βενετίας με τον χορό, αλλά με πήρε τηλέφωνο ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε "έχουμε έναν ρόλο για σένα"», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θυμάμαι το πρώτο γύρισμα για τη "Γη της Ελιάς". Ήταν με την Αφροδίτη Λιάντου και από τότε γίναμε "αυτοκόλλητες". Η πιο δύσκολη στιγμή στη "Γη της Ελιάς" ήταν η σκηνή με την απώλεια του παιδιού».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0qjd3m2to7d)
Κλείσιμο

Όσο για τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, τον Τάσο Ιορδανίδη, είπε: «Την πρώτη φορά που είδα τον Τάσο Ιορδανίδη και μας σύστησαν, έπαθε ένα σοκ, επειδή ήμουν πολύ μικρή. Η συμβουλή που κρατάω από τον Νίκο Γαλανό είναι "να μην ντρέπεσαι, υπήρξαμε κι εμείς στην ηλικία σας"».

Τέλος, μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του MEGA. «Ο Μάνος θα συνεχίσει τη χρήση απαγορευμένων ουσιών και θα το μάθει η Μαρίνα, δεν θα το πάρει καθόλου καλά. Ο Ισίδωρος υποψιάζεται την αλήθεια, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τη μάθει ή όχι. Νομίζω ότι η Αγγελική για την τρίτη σεζόν δεν θα αποκτήσει αδελφάκι», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Ισραηλινός έφεδρος κλωτσάει παλαιστινιακή σημαία, όμως ήταν παγιδευμένη με εκρηκτικά

Αιματηρή συμπλοκή 15χρονων για ένα μπουφάν στον Ωρωπό - Η αστυνομία ψάχνει το μαχαίρι της επίθεσης

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor ο Αλέξης Παππάς, ζήτησε και βγήκε στον τάκο ο Περπατάρης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης