Μισέλ Φάιφερ: Σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο spin-off του «Yellowstone»

Μισέλ Φάιφερ: Σε συζητήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο spin-off του «Yellowstone»

Είναι ο χυμώδης ρόλος που έχει ξεφύγει από την καριέρα της, αναφέρει πηγή από την παραγωγή

misel-feifer
Μπορεί ο Κέβιν Κόστνερ και ο Μάθιου ΜακΚόναχι να διεκδικούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο για το spin-off του «Yellowstone», όμως η Μισέλ Φάιφερ έχει μεγαλύτερες πιθανότητες.

Σύμφωνα με το RadarOnline, ο Μάθιου ΜακΚόναχι δεν έχει υπογράψει ακόμα κάποια συμφωνία, ενώ πηγές ισχυρίζονται πως έχει ζητήσσει αμοιβή ύψους 2.5 εκατ. δολαρίων ανά επεισόδιο.

Από την άλλη, ο Κέβιν Κόστνερ στο παρελθόν είχε συγκρουστεί με τον δημιουργό του «Yellowstone», σχετικά με τον προγραμματισμό των γυρισμάτων. Ωστόσο, είναι πρόθυμοι κι οι δύο να αφήσουν τα πάντα πίσω τους για να μπει ξανά ο Κόστνερ στην πλοκή.

Κλείσιμο

«Είναι πλέον πρόθυμος να αφήσει περασμένες καταστάσεις πίσω του και να εμφανιστεί με κάποια ιδιότητα στο δεύτερο μισό της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του Yellowstone για το σωστό κλείσιμο του χαρακτήρα του», είπε πηγή από την παραγωγή.

Όσο για τον Μάθιου ΜακΚόναχι δήλωσε: «Αυτή η αναμονή μπορεί να του κοστίσει τον ρόλο, ειδικά αφού δεν έχει υπογράψει ακόμα συμφωνί. Η επιστροφή του δεν είναι απροσδόκητη, αλλά στην καλύτερη περίπτωση θα έχει ένα μόνο μία σκηνή».

Τέλος, η πηγή μίλησε και για τη Μισέλ Φάιφερ. «Η Μισέλ είναι προετοιμασμένη για μεγάλα, μεγάλα πράγματα. Το franchise θα ακολουθήσει διαφορετική διαδρομή και θα αγκαλιάσει τη δύναμη των κοριτσιών», αναφέρει.

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Αυτό θα είναι το κέρδος της Μισέλ, η απώλεια του Κέβιν και του Μάθιου. Είναι ο χυμώδης ρόλος που έχει ξεφύγει από την καριέρα της».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Μεθυσμένη οδηγός πέφτει σε πάρτι γενεθλίων στο Μίσιγκαν σκοτώνοντας δύο παιδιά – Δείτε βίντεο


Βροχές σήμερα κυρίως στα δυτικά και βόρεια - Έρχεται νέο κύμα σκόνης από την Τρίτη


Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης