Παύλος Σταματόπουλος σε Νίκο Συρίγο για το «Χαμογέλα και πάλι»: Αν είχε πει «ναι» ο Σταρόβας, τώρα δεν θα ήσουν στον καναπέ

Παύλος Σταματόπουλος σε Νίκο Συρίγο για το «Χαμογέλα και πάλι»: Αν είχε πει «ναι» ο Σταρόβας, τώρα δεν θα ήσουν στον καναπέ

Τον Σταρόβα ήθελε από την αρχή της εκπομπής, είπε ο δημοσιογράφος για τη Σίσσυ Χρηστίδου

pablos-stamatopoulos
Ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε μια αποκάλυψη, με αφορμή την επίσκεψη του Δημήτρη Σταρόβα στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν η πρώτη επιλογή της Σίσσυς Χρηστίδου για την εκπομπή, στη θέση του Νίκου Συρίγου.

«Να πω κάτι στον Νίκο, που είναι ο νέος της παρέας. Αν ο Σταρόβας είχε πει ναι, εμείς δεν θα ήμασταν στον καναπέ», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να λέει εκείνη την ώρα: «Εσύ θα ήσουν, είσαι κουμπάρος μου».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0pp3ffa0ckx)

Κλείσιμο
Τότε, ο Παύλος Σταματόπουλος απευθύνθηκε στον Νίκο Συρίγο: «Οκ, εσύ δεν θα ήσουν, γιατί τον Σταρόβα ήθελε, από την αρχή της εκπομπής».

«Όντως; Δημήτρη μου, σε ευχαριστώ πολύ», είπε με τη σειρά του ο Νίκος Συρίγος. Η Σίσσυ Χρηστίδου εκείνη τη στιγμή, εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί. «Πήγα στον Δημήτρη και του είπα ότι τον θέλω για το πρωινό. Μου λέει "πόσο πρωινό;", του είπα "στις 10:00" και μου λέει "είναι πολύ πρωινό". Λέω "αυτό μας δίνουν τώρα"», ανέφερε.

Τέλος, ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε: «Τώρα έχω γίνει εργάτης της τέχνης, πάω 2 λεπτά νωρίτερα από την ώρα που έχω ραντεβού».


Ειδήσεις σήμερα:

Μεθυσμένη οδηγός πέφτει σε πάρτι γενεθλίων στο Μίσιγκαν σκοτώνοντας δύο παιδιά – Δείτε βίντεο


Βροχές σήμερα κυρίως στα δυτικά και βόρεια - Έρχεται νέο κύμα σκόνης από την Τρίτη


Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία νομοσχέδιο που απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης