Πινκ: Κινείται νομικά κατά του Φάρελ Γουίλιαμς

Πινκ: Κινείται νομικά κατά του Φάρελ Γουίλιαμς

Το εμπορικό σήμα της επιχείρησής του φέρει το όνομα «P.Inc», που ίσως παραπλανήσει το κοινό - Η νομική ομάδα της τραγουδίστριας ζητάει  να το αλλάξει

pink
Η Pink έχει καταθέσει νομική αγωγή κατά του Φάρελ Γουίλιαμς για τις προσπάθειές του να εξασφαλίσει ένα εμπορικό σήμα με τον όρο «P.Inc».

Η νομική ομάδα της τραγουδίστριας κατέθεσε την αγωγή σε ομοσπονδιακό δικαστήριο, ισχυριζόμενοι ότι το εμπορικό σήμα που προσπαθεί να καταχωρήσει ο Φάρελ Γουίλιαμς είναι στην πραγματικότητα, το όνομα της καλλιτέχνιδος.



Κλείσιμο
Αυτό λοιπόν, «είναι πιθανό να προκαλέσει σύγχυση, λάθος ή και εξαπάτηση των καταναλωτών», όπως αναφέρεται στα νομικά έγγραφα. «Το P.INC Mark είναι παρόμοιο με τα PINK Marks σε όψη, ήχο, νόημα και εμπορική εντύπωση», λέγεται στην κατάθεση. 

Συνεχίζει: «Τα αγαθά και οι υπηρεσίες του Γουίλιαμς και της Πινκ είναι πανομοιότυπα ή/και στενά συνδεδεμένα. Ο Γουίλιαμς είναι πιθανό να εμπορεύεται και να προωθεί τα προϊόντα του, μέσω των ίδιων διαύλων εμπορίου και στους ίδιους καταναλωτές με την Πινκ».

Οι δικηγόροι του λένε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το σήμα για ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων «υπηρεσιών προώθησης μάρκετινγκ στον τομέα της μουσικής».

Η υπόθεση κατατέθηκε από την εταιρεία της Pink, Lefty Paw Print, η οποία κατέχει πολλές καταχωρίσεις εμπορικών σημάτων στο όνομά της. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο από τη μεριά του Φάρελ Γουίλιαμς.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης