Breaking Bad: Οι πρωταγωνιστές της σειράς έκαναν τους... μπάρμεν στο πάρτι για τα 37α γενέθλια του Drake

Breaking Bad: Οι πρωταγωνιστές της σειράς έκαναν τους... μπάρμεν στο πάρτι για τα 37α γενέθλια του Drake

Ο Μπράιαν Κράνστον και ο Άαρον Πολ εμφανίστηκαν στο πάρτι με λουλουδάτα πουκάμισα, μπήκαν πίσω από το μπαρ και άρχισαν να ετοιμάζουν στους καλεσμένους σπέσιαλ κοκτέιλ

breaking_bad
Μια εντυπωσιακή έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους του Drake στο πάρτι για τα 37α του γενέθλια, το οποίο διοργάνωσε στο εστιατόριο Καζαντόνα στο Μαϊάμι το βράδυ της Δευτέρας.

Δύο ηθοποιοί που έχουν συνδεθεί με μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης, το Breaking Bad, εμφανίστηκαν στο πάρτι με λουλουδάτα πουκάμισα, μπήκαν πίσω από το μπαρ και άρχισαν να ετοιμάζουν στους καλεσμένους σπέσιαλ κοκτέιλ.



Ο Μπράιαν Κράνστον και ο Άαρον Πολ, το πρωταγωνιστικό δίδυμο της σειράς που έκανε πρεμιέρα το 2008 και «σάρωνε» για χρόνια τα τηλεοπτικά βραβεία, ανέλαβαν με προθυμία τον ρόλο του μπάρμαν, πιθανόν για να προωθήσουν περαιτέρω τη φίρμα μεσκάλ Dos Hombres την οποία δημιούργησαν μαζί.

Μπορεί στη σειρά οι δυο σταρ να ένωναν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή και τη διακίνηση μεθαμφεταμίνης, όμως στην πραγματική ζωή η συνεργασία τους αφορά ένα μεξικανικό ποτό για το οποίο είναι και οι δυο πολύ περήφανοι, και το οποίο σίγουρα απόλαυσαν ιδιαίτερα και οι καλεσμένοι του Drake.


Ειδήσεις σήμερα:

Φλέγεται η Μέση Ανατολή: Οι στοές της Γάζας και τα ένοχα μυστικά τους

ΣΥΡΙΖΑ: Σταθάκης, Ξανθός και 115 στελέχη από την Κρήτη υπογράφουν κείμενο εναντίον Κασσελάκη

Αirbnb: Υπό έξωση σε όλο τον κόσμο - Μέτρα και στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης