Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών, υπήρξα σκληρή επίτηδες, δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι

Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών, υπήρξα σκληρή επίτηδες, δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι

Οι προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης, τα «Μάτια της Έλλης» και η δημοσιογραφία

ellh-stai-xr
Την Έλλη Στάη φιλοξένησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στους «Πρωταγωνιστές» σε μία σπάνια συνέντευξη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, μίλησε για την απόφασή της να κάνει τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία παρά τον περιορισμένο ρόλο των γυναικών της εποχής, στον κλάδο. Στο μεταξύ, σχολίασε το γεγονός ότι προσπάθησε να ξεφορτωθεί από πάνω της, τον τίτλο της «όμορφης» ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον χρόνο.
stai_prwtagwnistes
«Το να μιμείσαι κάποιον που θα θαυμάζεις για αυτό που έχει κάνει είναι απαραίτητο στα πρώτα βήμα. Εγώ είχα πρότυπα ναι! Εγκατέλειψα τη δικηγορία γιατί με “στενεύει” πολύ και ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο μέσω της δημοσιογραφίας. Άνοιγαν εύκολα και δύσκολα οι πόρτες. Οι γυναίκες στον Τύπο έκαναν τις γυναικείες στήλες. Στο πολιτικό ρεπορτάζ πάντως δεν έμπαιναν» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Έλλη Στάη: Yπήρξα σκληρή και αυστηρή επίτηδες και για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία

«Αν δεν κουβαλάει και εγκέφαλο δεν είναι ποτέ όμορφη»

Στην πορεία, η Έλλη Στάη σχολίασε: «Η ομορφιά δεν άνοιγε ντε και καλά τις πόρτες. Ομορφιά δεν εννοείς μόνο την όψη. Αν δεν κουβαλάει και εγκέφαλο δεν είναι ποτέ όμορφη. Ανεγκέφαλη ομορφιά δεν υπάρχει! Στις μέρες μας υπάρχει αλλά δεν μπορεί να διαρκέσει. Πόσες φορές έχουμε πει “ωραία μάτια με βλέμμα αγελάδας;”. Η σημερινή εποχή το χαλάει γιατί περνάει από φίλτρο ομοιομορφίας».

Με μια αναδρομή στο παρελθόν, η Έλλη Στάη θυμήθηκε την εκπομπή «Με τα μάτια της Έλλης» και είπε για αυτό: «Έβλεπα ένα άλμπουμ των σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 50 και έβλεπες τη διαφορετικότητα. Πλέον βλέπεις ίδιες ομορφιές! Η πιο γνωστή εκπομπή που έχω κάνει είναι Με τα μάτια της Έλλης. Δεν την ήθελα, αντιδρούσα! Ήταν η μεγάλη εμμονή του Μίνωα Κυριακού γιατί ήξερε ότι θα καταγραφεί και είχε δίκιο».
ellistai22

«Ήμουν σκληρή και αυστηρή, το έκανα επίτηδες»
Σχετικά με το παραπάνω, η δημοσιογράφος έκανε μια αναφορά στη μητέρα της που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Ενοχή δεν κουβαλούσα. Σε αυτό με βοήθησε και ο τρόπος που μεγάλωσα. Μου έλεγαν όταν ήμουν μικρή πόσο όμορφο κοριτσάκι ήμουν και η μάνα μου μού έλεγε “Αυτό θα το έχεις. Κοίτα να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου”» τόνισε η Έλλη Στάη.
σται3

«Κάθε δεκαετία έρχεται μια αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα στον καθρέφτη»
Για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση, η δημοσιογράφος σχολίασε: «Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω τη γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Ήμουν σκληρή και αυστηρή, το έκανα επίτηδες. Ήταν κάπως σαν άμυνα. Πέρασαν 15-20 χρόνια και η χαλάρωση ήρθε μετά. Κάθε δεκαετία αλλάζει και έρχεται μια αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα στον καθρέφτη» και αποκάλυψε την ηλικία της.

«Είμαι 70 χρονών, δεν μπορώ να σου πω και ψέματα γιατί είναι γραμμένο» είπε με χιούμορ στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Για το πώς διατηρείται σε καλή φυσική κατάσταση, η Έλλη Στάη απάντησε στο ίδιο χιουμοριστικό ύφος: «Τι θυσίες έχω κάνει εγώ για σένα; Για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία. Για μένα δεν έχω καμία θυσία, απλώς αυτά που αισθάνθηκα ότι με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ένα κομμάτι είναι η σωματική άσκηση. Γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα. Το σώμα μου έχει μάθει να έχει ανάγκη. Δεν κάνω διατροφή, τρώω τα πάντα απλά είμαι λιγόφαγη. Τα μαρούλια δεν μου αρέσουν».
stai33
Η Έλλη Στάη κάνει τζόκινγκ στον Εθνικό Κήπο



Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για την κακοκαιρία - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Τεχεράνη: Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Η ΝΔ επανέρχεται σε μονοπάτι συσπείρωσης - Ξεκινά το κύμα περιοδειών Μητσοτάκη, έρχονται τα κομματικά κλιμάκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης