Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η Ελένη Μενεγάκη ξέρει καλύτερα τους λόγους που αποχωρεί

Ο παρουσιαστής σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA

arnaoutoglou
Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του «Super Κατερίνα».

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τι θα κάνει η παρουσιάστρια στο μέλλον και υποστήριξε ότι εκείνη ξέρει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Επίσης, σχολίασε ότι πια η ελληνική τηλεόραση δεν έχει αρκετούς παρουσιαστές και ότι οι περισσότεροι που ασχολήθηκαν με αυτό δεν έχουν αφήσει κάποιο αποτύπωμα.

Αναλυτικότερα, ανέφερε: «Τι συζητάτε ρε παιδιά. Ό, τι αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος να κάνει, ό, τι θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εκείνη τη στιγμή. Aς αποφασίσει τι θα κάνει, επαγγελματίας είναι, η Ελένη ξέρει καλύτερα για ποιον λόγο το κάνει. Δεν σχολιάζω συναδέλφους, γιατί την Ελένη συνάδελφο τη θεωρώ μετά από σχεδόν 35 χρόνια, που είμαστε μαζί. Η Ελένη ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει και τι νιώθει. Ο κάθε άνθρωπος [δεν ξέρω] τι αποφασίζει τη στιγμή που το αποφασίζει και δεν μπορώ να ανοίξω ένα μικρόφωνο και να αρχίσω να σχολιάζω χωρίς να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχουν πολλοί παρουσιαστές και το λέω μετά λύπης».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0n40tjpee0p)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Βλέπεις ότι με το άθλημα αυτό πολλοί ασχολήθηκαν, πάρα πολλοί λίγοι έμειναν σε αυτή την ιστορία. Εννοώ έμειναν στο να κάνουν πολλά χρόνια, στο να κάνουν διαφορετικές εκπομπές, στο να κάνουν διαφορετικά concepts ή στο ίδιο concept πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει μια έλλειψη παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση και μην μου πει κανείς ότι δεν δοκιμάζει η ελληνική τηλεόραση πια παρουσιαστές. Νομίζω κάθε χρόνο βλέπουμε 8 - 10 καινούργια άτομα, που έρχονταν από το διαδίκτυο, από παντού».

Επίσης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τόνισε: «Δεν ξέρω τι θα βρει και τι θα κάνει. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και δεν ρωτάω κανέναν άνθρωπο για τα επαγγελματικά του. Θα μου απαντούσε αλλά δεν θα της το έκανα ποτέ. Να της ευχηθούμε ό, τι είναι καλύτερο για εκείνη και να πάνε όλα πάρα πολύ καλά και να είναι ευτυχισμένη με την οικογένειά της, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ειδήσεις σήμερα:

Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη πάνω από 2 ευρώ - Γιατί είναι στα ύψη η τιμή της

Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τα αίτια της «κακοκαιρίας του αιώνα» στο Ντουμπάι και τη θεωρία της «σποράς των νεφών»

Η φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ στο Instagram χωρίς μέικ απ που δίχασε - «Ποια είναι αυτή;» της γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης