Γιώργος Θεοφάνους: Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερ θα το μετανιώσουν κάποια στιγμή

Γιώργος Θεοφάνους: Οι τραγουδιστές που συνεργάζονται με τράπερ θα το μετανιώσουν κάποια στιγμή

Και εγώ μετανιώνω για πράγματα και λέω «τώρα, έπρεπε να το κάνω αυτό το πράγμα;», πολλές φορές παρασυρόμαστε από τη μόδα, διευκρίνισε ο μουσικοσυνθέτης

theofanous_174
Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για τη νοοτροπία που έχει ως προς τη δουλειά, τη μουσική και τη φάση στην οποία βρίσκεται σήμερα, το είδος της τραπ μουσικής, αλλά και τα παιδιά του.

Ο συνθέτης και στιχουργός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Αρχικά, υποστήριξε ότι ο άνθρωπος δεν πρέπει να καθησυχάζει ποτέ και διαρκώς να θέλει να εξελίσσεται. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Eίμαι άνθρωπος που δεν επαναπαύομαι ποτέ. Πιστεύω ότι κάθε μέρα επιβεβαιώνεται ο Αίσωπος με τη χελώνα και τον λαγό. Δηλαδή αν κάτσεις 1 χρόνο και πεις "Α, είμαι η Ελένη Μενεγάκη, είμαι ο Γιώργος Θεοφάνους", ο καθένας στο είδος του, και κάθομαι στον θρόνο μου, ε, θα με περάσει κάποιος άλλος. Θέλει κάθε μέρα να αποδεικνύουμε ότι είμαστε παρόντες».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0md3ew6gr9l)

Στη συνέχεια, σχολίασε: «Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στις εργατοώρες αυτό λέω και στα παιδιά μου, δουλέψτε. Δεν σημαίνει ότι κάθε μέρα θα κάνω τον "Παλιόγερο". Θα κάνω και κάτι μέτριο και κάτι κακό, θα μάθω απο αυτό. Το τραγούδι δεν είναι μόνο η Άννα Βίσση και η Χαρούλα και ο Νταλάρας και ο Πάριος και η Μαρινέλλα, τραγούδι είναι και οι συνθέτες, τραγούδι είναι και οι στιχουργοί. Η μουσική είναι μια τεράστια ομπρέλα και θα παραπατήσουμε κιόλας, θα γράψουμε και βλακείες, όπως είναι η τραπ, θα βρίσουμε, εγώ δεν θα το έκανα, αλλά έχει δικαίωμα ο καθένας να ακούει και να γραφεί ό, τι θέλει».

Για τις συνεργασίες γνωστών καλλιτεχνών με τραπ μουσικούς, ο Γιώργος Θεοφάνους εξέφρασε τη διαφωνία του. «Μεγάλα ονόματα έχουν κάνει συνεργασίες με τραγουδιστές της τραπ γιατί έχουν αυτή την ανάγκη να είναι στο παρόν, νομίζω κάποια στιγμή - χωρίς να υποτιμώ κανέναν - μπορεί να το μετανιώσουν. Και εγώ μετανιώνω για πράγματα και λέω: "Τώρα, έπρεπε να το κάνω αυτό το πράγμα". Πολλές φορές παρασυρόμαστε από τη μόδα», είπε χαρακτηριστικά.

Για τα δικά του λάθη, ο μουσικοσυνθέτης σημείωσε: «Πολλές φορές χάνουμε το δίκιο μας, λέμε σωστά πράγματα - και εγώ - αλλά το λέμε με λάθος τρόπο. Είναι αλλιώς να σου πω είσαι φάλτσα και αλλιώς να σου πω το είπες φάλτσα. Η τηλεόραση είναι ένα παμφάγο πράγμα που εγώ δεν ξέρω να την διαχειριστώ. Βλέπω βίντεο πως μίλαγα στα παιδιά τότε και λέω: "Για ποιον λόγο;"».

Κλείσιμο
Τέλος, ο Γιώργος Θεοφάνους είπε: «Είναι δύσκολο στη σημερινή εποχή να μεγαλώνεις παιδιά, να έρχονται με απορίες στο σπίτι που δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε εύκολα. Εγώ λέω να σεβόμαστε τον απέναντι, ό, τι και να θέλει να δηλώσει. Αλλά δεν είναι το απόλυτο, το πανάκειο αυτό το πράγμα. Είμαι παραδοσιακός, την Κυριακή θέλω να τρώμε μαζί κοτόπουλο με πατάτες, είμαι και της εκκλησίας, το λέω, δεν ντρέπομαι να το πω. Δεν θέλω να θεωρούμαι ακραίος, επειδή θέλω να βάλω μια σημαία στο μπαλκόνι μου ή επειδή πιστεύω στον Χριστό. Ας κάνουν τα παιδιά αυτό που θέλουν. Δεν με ενδιαφέρει εμένα η υστεροφημία καθόλου και τι θα λένε μετά».

Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers - Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες

Τουρισμός για Όλους 2024: Πότε θα γίνει η κλήρωση για τους δικαιούχους

Πληροφορίες για θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης