H Ναόμι Γουότς σε επίδειξη μόδας με την 15χρονη τρανς κόρη της

H Ναόμι Γουότς σε επίδειξη μόδας με την 15χρονη τρανς κόρη της

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, Λιβ Σράιμπερ - Οι δημοσιεύσεις στο Instagram για την Κάι και τα λόγια αγάπης από τους γονείς της

naomi-watts
Η Ναόμι Γουότς φωτογραφήθηκε τις προάλλες με την 15χρονη κόρη της, σε επίδειξη μόδας του οίκου Dior στο Μπρούκλιν.

Η διάσημη ηθοποιός και η Κάι, που γεννήθηκε αγόρι με το όνομα Σάμιουελ Κάι, φόρεσαν ρούχα και κοσμήματα του γνωστού οίκου.

Δείτε τις φωτογραφίες
AP24107098738820
AP24107181483193
Η Γουότς έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρώην σύντροφό της, ηθοποιό, παραγωγό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο, Λιβ Σράιμπερ. Ο γιος τους Σάσα είναι 17 ετών και η Κάι 15.

Αν και οι δύο ηθοποιοί δεν είναι πλέον ζευγάρι, στηρίζουν μαζί την τρανς κόρη τους. Το 2022 για τα 14α γενέθλια της Κάι, οι δύο ηθοποιοί μοιράστηκαν την αγάπη τους γι' αυτήν στο Instagram.

Ο Σράιμπερ είχε ανεβάσει μια οικογενειακή φωτογραφία γράφοντας: «Χρόνια πολλά, όμορφη Κάι» και η Γούοτς είχε γράψει για την κόρη της σε μία άλλη φωτογραφία που ανέβασε στο δικό της προφίλ: «Η αγαπημένη μου Κάι. Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου! Το άγριο ταλέντο σου, το κοφτερό σου μυαλό, το ξεκαρδιστικό σου πνεύμα και η ευγενική σου ψυχή γεμίζουν την καρδιά μου κάθε μέρα. Και 14 σήμερα! Τόσο γρήγορα! Είμαι πολύ υπερήφανη που είμαι η μαμά σου. Συνέχισε να κατακτάς τον κόσμο με δύναμη και χάρη».

Ακολουθούν μερικές αναρτήσεις της Ναόμι Γουότς και του Λιβ Σράιμπερ για την Κάι


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης