Γιάννης Φέρτης: Συντετριμμένη η Μιμή Ντενίση στην κηδεία του

Γιάννης Φέρτης: Συντετριμμένη η Μιμή Ντενίση στην κηδεία του

Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της στο τελευταίο «αντίο» στον πρώην σύζυγό της - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

ntenisi0092
Η ηθοποιός, Μιμή Ντενίση, έδωσε το «παρών» στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη, την Τρίτη 16 Απριλίου, στο A’ Κοιμητήριο Αθηνών και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Η ίδια φαίνεται να έχει ξεσπάσει σε κλάματα, την ώρα που συνομιλεί με τους υπόλοιπους που βρίσκονταν στον χώρο. 

Η Μιμή Ντενίση υπήρξε παντρεμένη με τον Γιάννη Φέρτη, από το 1981 ως το 1988 και όπως η ίδια τόνισε σε δηλώσεις της μετά τον θάνατό του, εκτός από σύζυγός της, ο αείμνηστος ηθοποιός, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα της στην υποκριτική.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
kideia-ferti-10
Η δεύτερη σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μιμή Ντενίση
kideia-ferti-22
kideia-ferti-17

Μετά το τέλος της ακολουθίας, η Μιμή Ντενίση έκανε μια χειραψία με την τελευταία σύζυγο του Γιάννη Φέρτη και της έδωσε τα συλλυπητήριά της, με την Μαρίνα Ψάλτη να την ευχαριστεί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0lgdzegivop)


Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Μιμή Ντενίση έστειλε το δικό της «αντίο» στον ηθοποιό, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 1981 ως το 1988 με μια ανάρτηση. Αφού ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία τους, η ηθοποιός αποχαιρέτησε στα social media, τον άνθρωπο που «την έκανε να αγαπήσει το θέατρο» όπως έγραψε για τον Γιάννη Φέρτη.

Πιο αναλυτικά, η Μιμή Ντενίση έγραψε: «Ήταν αυτός που με έκανε να αγαπήσω το θέατρο.. Να πιστέψω στον εαυτό μου …αυτός που του ανήκει ένα μέρος από ότι έγινα. !! Που ζήσαμε μαζί δέκα χρόνια γεμάτα αγάπη έρωτα κ δημιουργία. Σήμερα έφυγες… αλλά δεν Σ' αποχαιρετώ. Θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου !! Όπως κ όλοι όσοι σε αγάπησαν. Κ είναι πολλοί!!! Όλο το θέατρο πενθεί για εσένα. Αγαπημένε μου».
fertis_denisi_2
Αργότερα, μιλώντας στο Tlive, η Μιμή Ντενίση δήλωσε για τον πρώην σύζυγό της: «Ο Γιάννης για μένα ήταν ο μέντορας μου, θα έλεγα ο Πυγμαλίωνας. Ήμουν πολύ πιο νέα, πολύ πιο άσχετη από το θέατρο κι απ’ όλα. Εκείνος μου άνοιξε τις πόρτες, εγώ ένα χρόνο είχα παίξει με την Αλίκη και μετά αμέσως μου έκανε την τιμή να κάνουμε θίασο μαζί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 09:00
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0kpntb9cznl)

Επίσης, πρόσθεσε: «Είχαμε ένα μεγάλο έρωτα που είχε ξεκινήσει από τον συμβολαιογράφο, πριν εγώ ακόμα παίξω στο θέατρο και μετά ήμασταν μαζί τα επόμενα χρόνια, παντρευτήκαμε, είχαμε θίασο μαζί».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία τους στον χώρο της υποκριτικής: «Ήταν ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, Όποιος όταν έβλεπε κάτι και πίστευε σε κάτι σου άνοιγε διάπλατα τις πόρτες. Εκείνος με έβαλε να μεταφράσω πρώτη φορά, εγώ ούτε ήθελα, ούτε τολμούσα, εκείνος με έβαζε με τους σκηνοθέτες τους ξένους που φέρναμε να είμαστε μαζί για να μάθω να σκηνοθετώ. Γενικά μου άνοιξε διάπλατα την πόρτα του θεάτρου και γι’ αυτό θεωρώ ότι ένα μεγάλο κομμάτι αυτού που έγινα, που δεν το λέω τώρα που έφυγε, το έλεγα πάντα συνεντεύξεις μου, ένα μεγάλο κομμάτι το χρωστάω στον Γιάννη».

Η Μιμή Ντενίση συνεχίζοντας είπε: «Δεν έχω να θυμηθώ κάτι στραβό από τον Γιάννη, εμείς ακόμα και όταν χωρίσαμε χωρίς να υπάρχει κάποια κακή διάθεση δηλαδή εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος πιο γρήγορος, πιο ανήσυχος, αν θες, ο Γιάννης ήταν ένας πιο χαμηλού προφίλ άνθρωπος που κάποια στιγμή η καριέρα και η ζωή μας ήταν πολύ διαφορετική, αλλά δεν ήταν κάτι άλλο».


Ειδήσεις σήμερα:

Χάος σε δικαστήριο του Μέιν μετά την ανακοίνωση ποινής άνδρα που σκότωσε την πρώην του με 100 μαχαιριές - Δείτε βίντεο

Μετά τα 33αρια έρχονται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, σκόνη και βροχές - Δείτε χάρτες

Τι συνέβη την πρώτη ημέρα της ποινικής δίκης του Τραμπ - Οι αντιδράσεις και το αίτημα του πρώην προέδρου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης