Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Πώς η κόρη τους, Νορθ, κοντεύει να γίνει η πλουσιότερη ανήλικη στον κόσμο

Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ: Πώς η κόρη τους, Νορθ, κοντεύει να γίνει η πλουσιότερη ανήλικη στον κόσμο

Ραπάρει, έχει κατακτήσει το κοινό του TikTok και θέλει να αναλάβει τις επιχειρήσεις αμύθητης αξίας, των γονιών της

kim566
Από τη μέρα που γεννήθηκε, η Νορθ Γουέστ άρχισε να απασχολεί τα media, μόνο και μόνο επειδή είναι κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ.

Αργότερα, η 10χρονη σήμερα «Νόρθι» όπως την αποκαλεί η μητέρα της, απέδειξε ότι μπορεί να γίνει το θέμα συζήτησης για πολλούς παραπάνω λόγους, εκτός από τα διάσημα επίθετά της.
28562645

Έχει ήδη το δικό της κοινό
Η πρωτότοκη του ράπερ και της τηλεπερσόνας, έχει «χτίσει» ήδη τη δική της -συχνά αμφιλεγόμενη- προσωπικότητα, που δεν έχει καμία σύγκλιση με αυτή της μητέρας της.

Το στιλ της που είναι περισσότερο επηρεασμένο από εκείνο του πατέρα της, αλλά και οι πολυσυζητημένες κινήσεις της όπως το να τρώει ωμά κρεμμύδια σαν φρούτα, αλλά και το «κράξιμο» στους παπαράτσι, έχουν εντείνει σημαντικά την «αξία» του ονόματός της. Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον πατέρα της, Ye, που έσπασε ρεκόρ προβολών στο YouTube και ακροάσεων στο Spotify.
¥$, Ye, Ty Dolla $ign - Talking / Once Again (feat. North West)

Στα social media, η Νορθ τρολάρει κατά βάση τους γονείς της, είτε με το να βάφεται όπως η μητέρα της, είτε να ντύνεται σαν τον ράπερ και να τον μιμείται.

Μπορεί να κερδίζει μόνο από το TikTok 30.000 δολάρια ανά δημοσίευση
Ο αλγόριθμος στην Αμερική και όχι μόνο, δείχνει ότι ο κόσμος αγαπά ιδιαίτερα τη Νορθ Γουέστ μιας και ό,τι αναρτά στα social media, γίνεται viral σχεδόν αμέσως. Πρόσφατα, η Daily Mail δημοσίευσε ένα άρθρο, σύμφωνα με το οποίο η ήδη ζάμπλουτη Νορθ μπορεί απλά να βγάζει πρόχειρα κλιπ στο TikTok και να κερδίζει 30.000 δολάρια για κάθε ένα από αυτά.

Η Νορθ και η διάσημη μητέρα της μοιράζονται κοινό λογαριασμό στο TikTok, ο οποίος μετρά τον εντυπωσιακό αριθμό των 19,2 εκατομμυρίων ακολούθων και έχουν αποσπάσει εκατοντάδες εκατομμύρια likes. Οι δυο τους ανεβάζουν διάφορα χιουμοριστικά βίντεο, χωρίς να καταβάλουν σχεδόν καμία προσπάθεια, απλά με την κάμερα ενός κινητού. Κι όμως, αυτά τα βίντεο μπορούν να αποφέρουν πολλά χρήματα.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την εταιρεία Influencer Marketing Hub, ένας λογαριασμός με τα παραπάνω νούμερα σε ακόλουθους και likes, μπορεί να εξασφαλίσει από 30.400 μέχρι 45.600 δολάρια.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των followers της Νορθ Γουέστ αυξάνεται όλο και περισσότερο, καθώς σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Viralyft.com, η 10χρονη κέρδισε 800.000 followers τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, γεγονός που ανέβασε τον αριθμό των followers της στα 18,9 εκατομμύρια.

Από τότε έχει ήδη κερδίσει περίπου 2 εκατομμύρια ακόμη, με αποτέλεσμα να πλησιάσει τα 20 εκατομμύρια μέσα στον Απρίλιο.

Η καθαρή αξία της
Τα χρήματα που θα μπορούσε να κερδίσει από το TikTok, ωστόσο, δεν ενδιαφέρουν τη Νορθ, από τη στιγμή που έρευνα την κατέταξε ανάμεσα στα 5 πλουσιότερα παιδιά στον κόσμο. Μπορεί η ξαδέρφη της, Στόρμι, (κόρη της Κάιλι Τζένερ) να βρίσκεται πιο ψηλά στις λίστες με τα πλουσιότερα παιδιά στον κόσμο, αλλά η Νορθ δείχνει να μπορεί να κατακτήσει με ευκολία την κορυφή. Πέρυσι, σχετική έρευνα υπολόγισε την καθαρή αξία της περιουσίας της Νόρθι, που ανερχόταν στα 375 εκατομμύρια δολάρια, αριθμός ο οποίος μέχρι σήμερα σίγουρα έχει αυξηθεί.
kimnorthbi

«Αν σε γνωρίζει, θα σε εξαπατήσει εντελώς» είχε πει η Καρντάσιαν
Σε συνέντευξή της στο GQ, η Κιμ Καρντάσιαν είχε αναφερθεί στο πώς η 10χρονη κόρη της, την έχει εκπλήξει με το επιχειρηματικό τρόπο σκέψης που έχει αναπτύξει.

«Αν σε γνωρίζει, θα σε εξαπατήσει εντελώς. Δέχομαι τηλεφωνήματα από φίλους μου που θα λένε ότι τους χρέωσε 20 δολάρια για μια λεμονάδα. Θα αρπάξει τα 20 δολάρια τους και θα τους πει: "Δεν έχω ρέστα"» είχε αναφέρει η τηλεπερσόνα. Αν και το όνειρό της ήταν να γίνει μπασκετμπολίστρια και ράπερ, η Νορθ Γουέστ είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, μέσω συνέντευξης, για τις επιχειρήσεις των γονιών της.

Από πολύ μικρή ηλικία η Νορθ Γουέστ είχε δείξει ότι της αρέσει η μόδα. Επομένως δεν αποκλείεται να αναλάβει τις εταιρείες της μητέρας και του πατέρα της, αμύθητης περιουσίας δισεκατομμυρίων, τα Skims και το Yeezy, όπως λέγονται.
ΝΟΡΤΗ3

Η αμύθητη περιουσία των γονιών της
Μόνο η καθαρή αξία του Κάνιε Γουέστ ανέρχεται σε δισεκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη, οι επενδύσεις της Κιμ Καρντάσιαν ανήκουν στις πιο κερδοφόρες εταιρείες παγκοσμίως. Τον Απρίλιο του 2021, η αξία της εταιρείας της Κιμ Καρντάσιαν αναφερόταν ότι ξεπερνούσε τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Τον Ιανουάριο του 2022, η Skims γράφτηκε σε επίσημους οικονομικούς ιστότοπους, ότι άγγιξε τα 3,2 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολική αξία. Μετά από περαιτέρω επενδύσεις, ο αριθμός αυξήθηκε στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια (τον Ιούλιο του 2023).
kim22

Επομένως, ο πλούτος είναι μονόδρομος για τη Νορθ Γουέστ, αφού εκτός από την έντονη περσόνα, στην οποία έχει ήδη αναδειχθεί και τα δισεκατομμύρια των γονιών της, η 10χρονη έχει χαρακτηριστεί από τα διεθνή μέσα, ως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολυτάλαντα παιδιά διασημοτήτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης