Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε μια αναδρομή στα παλιά και συγκεκριμένα στο 1996, πριν ακόμη ο ίδιος συμπληρώσει το 20ό έτος της ηλικίας του.
Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό είναι γνωστή και η ανάρτηση που έκανε στο Instagram, έχει σχέση με αυτό. Στο στιγμιότυπο που ανέβασε μέσω story, την Πέμπτη 11 Απριλίου, εμφανίζεται ο ίδιος με αρκετά διαφορετική εμφάνιση από αυτή που έχει σήμερα.
Ο νεαρός τότε ηθοποιός ποζάρει με την μπλούζα της ομάδας που υποστηρίζει μέσα σε γήπεδο στο Παρίσι, όπου είχε ταξιδέψει προκειμένου να παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτά το πρώτο του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ, όπως έγραψε στη λεζάντα.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.