Στους περιορισμούς περί συντηρητικού ντυσίματος, που δεν υφίστανται στα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας αναφέρθηκε η Νικολίνα στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks».
Η παίκτρια έκανε πασαρέλα στο πλατό ως γραμματέας σε online περιοδικό. Ωστόσο, κάποιες παίκτριες σχολίασαν ότι θα έπρεπε να είχε πιο συντηρητικό ντύσιμο, χωρίς να φαίνεται το δέρμα της στο σημείο της κοιλιάς.
Μία από τις συμπαίκτριές της τόνισε πως στην επαγγελματική θέση που έχει επιλέξει, δεν θα έπρεπε να είναι ντυμένη έτσι.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0h85nmg1x49)
Τότε, η Νικολίνα απάντησε: «Κοίτα, θα σου πω γιατί το έκανα. Το περιβάλλον που περιέγραψα είναι με άτομα στην ηλικία μου και όλο αυτό το περιοδικό θα είναι free και open minded, για αυτό είπα ότι θα πάρει queer άτομα. Τα άτομα της LGBT κοινότητας που ανήκω, δεν έχουμε περιορισμούς περί συντηρητικού ντυσίματος».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το σκέφτηκα ότι θα ήταν οκ, γιατί θα έδινε μια ανάλαφρη νότα στο ντύσιμο, δεν ήθελα να είναι τόσο στημένο».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.