Διονύσης Τσακνής για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Είναι μια σχέση που με σημάδεψε, με έκανε πιο ανοιχτό άνθρωπο

Διονύσης Τσακνής για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Είναι μια σχέση που με σημάδεψε, με έκανε πιο ανοιχτό άνθρωπο

Υπήρχε μια αλληλοσυμπλήρωση, δεν ήταν μόνο μια ταύτιση σε πράγματα, πρόσθεσε ο γνωστός συνθέτης 

dionisis-tsaknis
Ο Διονύσης Τσακνής μίλησε για την καριέρα του, αλλά και τη συνεργασία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο γνωστός συνθέτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αναφέρθηκε αρχικά, στη γνωριμία τους.

«Την ευλογημένη μέρα που τον γνώρισα και γίναμε οικογένεια, είχα έναν απίστευτο κριτή κι εκείνος το ίδιο. Ήταν βέβαιο, ότι δεν υπήρχε ανταγωνισμός, ζήλια και φθόνος. Αν του έλεγα ότι αυτό το τραγούδι δεν αξίζει να το βάλεις εκεί, θα με άκουγε. Είχα και συνεργάτες που στην κρίση τους, είχα εμπιστοσύνη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε για τον θάνατό του. «Δεν είχα καμία "ένδειξη" ότι θα φύγει. Όταν είδα 6:30 το πρωί κλήση στο τηλέφωνο από τον διοργανωτή των συναυλιών μας, κατάλαβα ότι ο Λαυρέντης "έφυγε". Δεν πήγε πουθενά αλλού το μυαλό μου. Είναι μια σχέση που με σημάδεψε, με έκανε πιο ανοιχτό άνθρωπο. Εγώ ήμουν καβούκι. Καβγάδες, συζητήσεις, διαφωνίες. Πώς είναι μια οικογένεια;», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0hc5k15w4td)
Κλείσιμο

Εξήγησε επιπλέον, πως συμπλήρωναν ο ένας τον άλλο. «Υπήρχε μια αλληλοσυμπλήρωση, δεν ήταν μόνο μια ταύτιση σε πράγματα. Κάποια που είχα εγώ, δεν τα είχε ο Λαυρέντης και το ανάποδο. Το θάρρος του Λαυρέντη και η δική μου επιφυλακτικότητα στα ίδια ακριβώς. Συνήθως γινόταν αυτό που έλεγε εκείνος, εκείνος έπαιρνε πρωτοβουλίες», ανέφερε.

Ο Διονύσης Τσακνής μίλησε ακόμα, για το πένθος και πώς το βίωσε. «Το πένθος είναι μια διαδικασία. Από τη στιγμή που το έχεις αποδεχτεί, αποζητάς φάρους από την κοινή σας ζωή. Πρώτη φορά, το έκανα με τους γονείς μου. Με τον αδερφό μου, αναζητάμε τις αστείες στιγμές, γελάμε ακόμα με τον πατέρα μου», είπε.

Τέλος. πρόσθεσε: «Την προηγούμενη εβδομάδα, χάσαμε έναν κοινό μας συνεργάτη με τον Λαυρέντη, τον Νίκο Καλαντζάκο. Είχε ήδη γράψει στο πιάνο τραγούδια και μπαίνω στο στούντιο και ακούω τον Νίκο! Όταν φύγει, αυτό το πρώτο διάστημα, θα σκέφτεσαι πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν, καλός συνεργάτης».


Ειδήσεις σήμερα:

H στιγμή που ο ηγέτης της Χαμάς μαθαίνει ότι 3 γιοι του και 4 εγγόνια του σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό του Ισραήλ


Καζούρα για τον τρόπο που πρόφερε μια Αμερικανίδα TikToker τα νιόκι - Συγκρίσεις με τον σεφ που... κατακρεούργησε το «τζατζίκι»

Η μακρά παραμονή στη ΜΕΘ εγκυμονεί άλλους κινδύνους, είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για τον Δημήτρη Κόκοτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης