Φιν Άφλεκ: Η μεγάλη στήριξη του Άφλεκ και της Γκάρνερ στα παιδιά τους και το coming out του 15χρονου

Φιν Άφλεκ: Η μεγάλη στήριξη του Άφλεκ και της Γκάρνερ στα παιδιά τους και το coming out του 15χρονου

Το πρώην ζευγάρι έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την προσπάθεια που έκανε για να μεγάλωσουν σωστά τα τρία παιδιά

fin-affleck
Μία από τις ειδήσεις που έχει προκαλέσει σήμερα μεγάλο ενδιαφέρον στα ξένα μέσα ενημέρωσης, είναι η αποκάλυψη του 15χρονου παιδιού του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ πως είναι τρανς, αλλάζοντας το όνομά του από Σεραφίνα σε Φιν.

Ο Φιν παρευρέθηκε στην εκκλησία στο Τσάρλεστον της Δυτικής Βιρτζίνια για το μνημόσυνο του παππού του μαζί με την οικογένειά του και αποφάσισε με τον δικό του τρόπο, να συστηθεί «ξανά». Ο 15χρονος έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα σκούρο κοστούμι με γραβάτα και έχοντας τα μαλλιά του κουρεμένα κοντά.

«Γεια σας, με λένε Φιν Άφλεκ» είπε και στη συνέχεια διάβασε ένα απόσπασμα από τη Βίβλο.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail


Εκτός από τον Φιν, η Γκάρνερ και ο Άφλεκ έχουν αποκτήσει την 18χρονη Βάιολετ και τον 11χρονο Σάμουελ. Το ζευγάρι χώρισε το 2015, με το διαζύγιό τους να ακολουθεί τρία χρόνια αργότερα.

Όλα αυτά τα χρόνια όμως, στάθηκαν δίπλα στην οικογένειά τους παρά τον χωρισμό τους και εξέφρασαν πολλές φορές - και - δημόσια, την αγάπη και τη στήριξη στα παιδιά τους.

Τα διεθνή πρακτορεία τονίζουν πως και μετά την αποκάλυψη του Φιν, ο 15χρονος συνεχίζει να έχει την πλήρη υποστήριξη των γονιών του στην απόφασή του να αλλάξει την ταυτότητά του. «Έχουν στηρίξει τον Φιν στην εξερεύνηση και την υιοθέτηση της ταυτότητάς του καθ' όλη τη διάρκεια της εφηβείας του» γράφει το Hola.

Άφλεκ και Γκάρνερ φαίνεται πως γνώριζαν εδώ και πολύ καιρό για τη σεξουαλική ταυτότητα του παιδιού τους και περίμεναν να ανακοινωθεί από τον ίδιο τον Φιν όταν ένιωθε έτοιμος, όπως κι έγινε.
ben-affleck-and-jennifer-garner-39-s-child-introduces-their-new-name-in-public
Κλείσιμο
Μετά τον χωρισμό τους το 2015 και το επακόλουθο διαζύγιό τους, το ζευγάρι κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες να προστατεύσει τα παιδιά του από τη δημοσιότητα, κυρίως όσον αφορά στις ενοχλητικές λήψεις από παπαράτσι και την έκθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Γκάρνερ, σε συνεργασία με άλλους διάσημους γονείς, όπως η Χάλι Μπέρι, υπερασπίστηκε το 2013 τη νομοθεσία για την απαγόρευση των μη εξουσιοδοτημένων φωτογραφιών παιδιών από παπαράτσι. Έχει εκφράσει επίσης έντονα την απροθυμία της να ασχολούνται με τα παιδιά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
shutterstock_1160672230
Η Τζένιφερ Γκάρνερ σε φωτογράφιση του 2018, με τα παιδιά της Βάιολετ, Σεραφίνα και Σαμ
Παρά τις προσπάθειές τους να διαφυλάξουν την ιδιωτική ζωή των παιδιών τους, η Γκάρνερ και ο Άφλεκ έχουν αντιμετωπίσει στενό έλεγχο όλα αυτά τα χρόνια.

Η Γκάρνερ δήλωσε σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter το 2021 πώς αντιμετώπιζε την αρνητική προσοχή των μέσων ενημέρωσης, ανοιχτά και με ειλικρίνεια με τα παιδιά της, προσφέροντας υποστήριξη και καθοδήγηση σε τυχόν δυσάρεστες αποκαλύψεις. Ο Άφλεκ μοιράστηκε παρομοίως τις ανησυχίες του για τα παιδιά τους και το γεγονός πως η προσωπική τους ζωή, γινόταν θέμα στα social media.
GettyImages-1410859451
O Mπεν Άφλεκ σε παλαιότερη βόλτα με τον 15χρονο Φιν
Ο ηθοποιός τόνισε μάλιστα σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times το 2022 ότι η γνώμη που έχουν τα παιδιά του για εκείνον έχει μεγαλύτερη σημασία από το τι λέει ο υπόλοιπος κόσμος, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις που θέτουν τα διαδικτυακά μιμίδια και οι δημόσιες αντιλήψεις. Ο Άφλεκ είχε επίσης αποκαλύψει τότε, ότι οι αποφάσεις του ως γονέας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις επιλογές της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένης της ίδρυσης της Artists Equity, μιας εταιρείας παραγωγής που του επιτρέπει να δίνει προτεραιότητα στον χρόνο με τα παιδιά του.

Μετά το διαζύγιό τους, τόσο η Γκάρνερ όσο και ο Άφλεκ έχουν ξεκινήσει νέες ερωτικές σχέσεις, με τη Γκάρνερ να βγαίνει με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τζον Μίλερ από το 2018 και τον Άφλεκ να παντρεύεται την Τζένιφερ Λόπεζ τον Ιούλιο του 2022.

Σε κάθε περίπτωση, η απόλυτη προτεραιότητα για εκείνους, ήταν και θα είναι για πάντα, η ευτυχία των παιδιών τους.


Φωτογραφίες: Shutterstock, Getty Images / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση της συμμορίας που απειλούσε υπαλλήλους και «άδειαζε» καταστήματα

Έπαιξε 2 λεπτά και μετά έπεσε κάτω, λέει ο σκηνοθέτης της παράστασης όπου πέθανε ο Μανώλης Γεωργιάδης


Τρία κορίτσια 4, 7 και 10 ετών οι νεκροί μετά την προσάραξη φουσκωτού με παράνομους μετανάστες στη Χίο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης