Survivor 2024: Το ματς ήταν «στημένο», γυναικεία η μονομαχία πριν την ένωση - Δείτε βίντεο

Survivor 2024: Το ματς ήταν «στημένο», γυναικεία η μονομαχία πριν την ένωση - Δείτε βίντεο

Η στήριξη στην Ασημίνα, η «ώριμη απόφαση», οι καταγγελίες για στήσιμο, οι «κότες» και η μάχη για την 3η ασυλία

MixCollage-10-Apr-2024-01-31-AM-729
Σε μάχη των φύλων εξελίχθηκε η 3η ασυλία της 14ης εβδομάδας του Survivor 2024 με τους άντρες των Κόκκινων να κάνουν πίσω στον στίβο μάχης έτσι ώστε να πάρουν τη νίκη οι Μπλε και η μονομαχία πριν την ένωση των δύο ομάδων να έχει πάλι... άρωμα γυναίκας. Έτσι στην κάλπη μετά την Άιρα Αντομαϊτίτε έριξαν και την Δώρα Νικολή, σώζοντας τον Θοδωρή Τουρκογεώργο. Οι Μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν ξανά και για 6η φορά επέλεξαν να στείλουν σε μονομαχία την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Απομένει η 4η ασυλία το βράδυ της Τετάρτης για να συμπληρωθεί το καρέ της μονομαχίας παραμονής. Το σίγουρο είναι πως μία γυναίκα δεν θα ζήσει το πάρτι ένωσης.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (9/4) οι συζητήσεις σε Μπλε και Κόκκινους αφορούσαν περισσότερο τον τραυματισμό της Ασημίνας Χατζηανδρέου και το αν θα έπρεπε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ή να μείνει και να επιβαρύνει περισσότερο τον οργανισμό της.

Η παίκτρια των Κόκκινων αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, σοβαρές ενοχλήσεις στο χέρι της μετά από τραυματισμό της στον στίβο μάχης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φέρει πόντους στην ομάδα της. Έχει συζητηθεί λοιπόν, το ενδεχόμενο της αποχώρησης, τόσο για την ίδια, όσο και για την ομάδα της. Τόσο οι Κόκκινοι, όσο και οι Μπλε πάντως, της έδειξαν την στήριξή τους, με την ίδια να ευχαριστεί τους συμπαίκτες της για την υποστήριξή τους, ενώ ανέφερε πως κάποιοι ίσως ωφεληθούν από αυτή. Ο Αλέξης Παππάς στάθηκε στην στήριξη που της έδωσε ο Τζέιμς Καφετζής με την ίδια να το αναγνωρίζει.

«Έλαβα ένα πολύ μεγάλο κύμα από στήριξη και από τις δύο ομάδες, τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Σίγουρα το να αποχωρήσω από το παιχνίδι διευκολύνει κάποιους παίκτες... Όχι στην κατάσταση που βρίσκομαι τώρα, αν αναλογιστείς όμως ότι ήμουν μια πολύ δυνατή παίκτρια φέτος και πίστευα στον εαυτό μου, μια μελλοντική αποχώρηση για τον τραυματισμό, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για πολλούς παίκτες εδώ μέσα», ανέφερε η Ασημίνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fp7o58uz09)


Ανάμεσα στους παίκτες που φαίνεται να «καλοβλέπουν» την ενδεχόμενη αποχώρηση της Ασημίνας, αφού η ίδια έχει ζήσει ξανά την εμπειρία του Survivor και έχει φτάσει αρκετά μακριά, είναι και η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

«Είναι πολύ δύσκολη η θέση της και η απόφαση που πρέπει να πάρει. Εγώ βλέπω ότι το χέρι της δεν ισιώνει και είναι μόνιμα σε μία συγκεκριμένη στάση. Πρέπει να κοιτάξει την υγεία της αυτή τη στιγμή και ειδικά όταν το έχει ζήσει μία φορά το Survivor, έχει φτάσει πολύ μακριά, έχει ζήσει ένωση, ταξίδια. Ναι, καταλαβαίνω πως είναι επιλογή σου να ξαναμπείς και να το ξαναζήσεις γιατί σου αρέσει και τρελαίνεσαι, αλλά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται μία ώριμη απόφαση και να πεις ότι εγώ απέχω από αυτό. Το έχω ζήσει, έκανα προσπάθεια να το ξαναζήσω, δεν μου βγήκε, αλλά για λόγους υγείας πρέπει να μείνω έξω», ανέφερε η παίκτρια της Μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fpc4xrjwk1)
Κλείσιμο


Πριν τον αγώνα για την 3η ασυλία οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν να καταστρώνουν τα πλάνα τους με κάποιους να βλέπουν με καλό μάτι μια ενδεχόμενη ήττα της ομάδας τους έτσι ώστε το βάρος της επιλογής του φύλου της μονομαχίας να πέσει στην άλλη ομάδα. «Μήπως τελικά συμφέρει να χάσουμε;», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αναστασία.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fph4ye14wh)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fpip4nh141)


Στο ceremony η στρατηγική άρχισε να αποκαλύπτεται. Πρώτα η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιώργος Γκιουλέκας, οι δύο καλύτεροι παίκτες της κόκκινης ομάδας, δήλωσαν πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν, κάτι που παραξένεψε τους μπλε. Λίγο αργότερα, όμως, και η Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον Φάνη Μπολέτση, οι δύο καλύτεροι παίκτες των Μπλε, δήλωσαν επίσης πως θα μείνουν και εκείνοι εκτός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fpqfayywg1)


Οι Κόκκινοι κατηγόρησαν τους αντιπάλους τους πως θέλουν να χάσουν επίτηδες για να καταφέρουν με αυτό τον τρόπο να ψηφιστεί κάποιος άντρας και έτσι αυτή τη φορά η δοκιμασία αποχώρησης να γίνει αντρική υπόθεση μετά από πολλές εβδομάδες. Η Σταυρούλα εξήγησε, ωστόσο, πως πονούσαν πάρα πολύ τα πόδια της και γι' αυτό επέλεξε να ξεκουραστεί, αντί να εξοντωθεί από την κούραση, γεγονός που ανακοίνωσε στο κοινό ώρες πριν τον αγώνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0frb1h7v9rd)


Ο Φάνης, από την άλλη πλευρά, επισήμανε πως έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί εφόσον έμεινε εκτός και ο Γκιουλέκας, κάτι που ήταν σαν επιβεβαίωση για την στρατηγική τους από τους κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fr8hbpqlgh)


Τελικά το σχέδιο των Κόκκινων λειτούργησε και ήρθε η ήττα που φάνηκε να επιθυμούσαν. Ωστόσο προκειμένου να μην φανεί ότι στήνουν το ματς όταν βρέθηκαν να χάνουν με 7-2, ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους ώστε η διαφορά να ψαλιδιστεί. Τελικά οι Μπλε πήραν την 3η ασυλία με 12-8.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0frqnacssi1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fssdr5kgdd)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ft1r1yxie1)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ftk22a9myp)


Μετά το τέλος του αγώνα οι νικητές κατηγόρησαν τους ηττημένους ότι επεδίωξαν το αποτέλεσμα με την Σταυρούλα γίνεται έξαλλη επειδή δεν το παραδεχόντουσαν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ftnow5cynl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0ftp8463jj5)


Η Σταυρούλα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της και μάλιστα έφτασε σε σημείο να αποκαλέσει τους άντρες της κόκκινης ομάδας «κότες» επειδή και φοβήθηκαν να πάνε σε μονομαχία, αλλά και επειδή δεν παραδέχθηκαν ότι είχαν μειωμένη απόδοση στο στίβο μάχης προκειμένου να ηττηθεί η ομάδα τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fuj8ql0qgh)


Οι κατηγορίες των Μπλε για στημένο αγώνα συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο του Νησιού. Η Ασημίνα αρπάχτηκε με τους μορφασμούς της Σταυρούλας, η οποία «κατήγγειλε» δύο φορές το στήσιμο του αγώνα από τους Κόκκινους, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι δεν υπήρξε κίνητρο για να νικήσουν και ότι επιθυμία τους είναι να αποχωρήσει η Άιρα για να δυναμώσει η ομάδα τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fuyadmiwft)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fv0aeewy9t)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fv6lsr4ny9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fv79624azt)


Στην κάλπη οι Κόκκινοι έριξαν το όνομα της Δώρας Νικολή και έτσι ο Θοδωρής Τουρκογεώργος εξαιρέθηκε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fvwzurwrvd)


Ακολούθησε η ψηφοφορία των μπλε, βγάζοντας στον τάκο και την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία θα βρεθεί σε μονομαχία για 6η φορά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0fvy0ilwoax)




Ειδήσεις σήμερα:

Πόρτο Ράφτη: «Οι γιατροί μας είπαν πως δεν επιστρέφει» - Τι λέει η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε στο τροχαίο

Πάσχα 2024: Πόσο θα κοστίσει το τραπέζι φέτος - Κάτω από 10 ευρώ το κιλό για τα αμνοερίφια

Πλατφόρμα καταγγελιών, νέος σχολικός κανονισμός, περιορισμοί στα κινητά - Όλα τα μέτρα κατά του bullying στα σχολεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης