Η παίκτρια αντιμετωπίζει εδώ και καιρό, σοβαρές ενοχλήσεις στο χέρι της, καθώς το τραυμάτισε στον στίβο μάχης. Έχει συζητηθεί λοιπόν, το ενδεχόμενο της αποχώρησης.
Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Χρύσα δήλωσε αρχικά: «Eίναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για αυτή και μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση. Εγώ έχω δει ότι το χέρι της δεν ισιώνει».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0fpc4xrjwk1)
Στη συνέχεια, τόνισε πως σε αυτό το σημείο του ριάλιτι κι ενώ η Ασημίνα το έχει ζήσει ξανά, θα πρέπει να θέσει σε προτεραιότητα την υγεία της.
«Πρέπει να κοιτάξει την υγεία της αυτή τη στιγμή κι εφόσον, έχει ζήσει μια φορά το Survivor, έχει φτάσει πολύ μακριά, έχει ζήσει την ένωση, έχει ζήσει ταξίδια, έχει ζήσει όλο το ταξίδι, που λέγεται Survivor. Ναι καταλαβαίνω ότι είναι επιλογή σου να ξαναμπείς και να το ξαναζήσεις και τρελαίνεσαι, όμως πιστεύω ότι θέλει μια ώριμη απόφαση, να πεις "εγώ απέχω από αυτό, το έχω ζήσει, έκανα προσπάθεια να το ξαναζήσω, δεν μου βγήκε και για λόγους υγείας πρέπει να μείνω έξω"», είπε η παίκτρια των Μαχητών.
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.