Ναυάγιο - Spoiler: Ποιος χαρακτήρας της σειράς χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα
Πίσω από αυτή την εγκληματική ενέργεια βρίσκεται ο Μιλτιάδης Παντελίδης
Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά του MEGA «Το ναυάγιο».
Όπως αποκάλυψε, σήμερα το μεσημέρι, η εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο δικηγόρος Παύλος Ξενάτος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης) στα επόμενα επεισόδια χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα με τον Μιλτιάδη Παντελίδη να βρίσκεται πίσω από αυτή την εγκληματική ενέργεια.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0emgdy1j469)
Οι ανατροπές, όμως, δεν σταματούν εδώ. Η εκπομπή προέβη σε μία ακόμα αποκάλυψη. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας, ο Θοδωρής Κατσαφάδος εισβάλλει στη σειρά.
Ο αγαπημένος ηθοποιός θα υποδυθεί τον δικηγόρο Δημοσθένη Καλλέργη, ο οποίος αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των θυμάτων του ναυαγίου (μετά τον θάνατο του Παύλου Ξενάτου) στη δίκη του Φοίνιξ που πλησιάζει, η οποία θα είναι και η σημαντικότερη της ζωής του.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.