Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, θα το πω, απλά είναι καλύτερο να ξεκουράζεται

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Όταν ένας άνθρωπος ταλαιπωρείται τόσο, θα το πω, απλά είναι καλύτερο να ξεκουράζεται

Είναι στο σπίτι η γιαγιά μου, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

iliadi_-_keit
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη Eurovision, την κατάσταση υγείας της γιαγιάς της και σπουδαίας τραγουδίστριας, Καίτης Γκρέυ, μεταξύ άλλων.

Η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» την Κυριακή 7 Απριλίου.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, ανέφερε: «Είμαι καλά στα προσωπικά μου. Αν εννοείς για σχέση, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Είμαι ελεύθερη και ωραία. Με φλερτάρουν και μ' αρέσει. Μακάρι να προκύψει και κάτι παραπάνω από φλερτ. Είμαι έτοιμη για τα πάντα στη ζωή μου. Οτιδήποτε είναι καλό και όμορφο είναι καλοδεχούμενο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0dqx0myp1zt)
Κλείσιμο

Για το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου. Λίγο μπερδεύτηκα. Όσο περνάει όμως ο καιρός και το ακουώ ξανά και ξανά νιώθω ότι έχει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό το τραγούδι ή θα σου αρέσει ή δεν θα σου αρέσει».

Ενώ, για τη δική της εμπειρία από τον μουσικό διαγωνισμό, σχολίασε: «Δεν στεναχωρήθηκα που δεν προκρίθηκα στη Eurovision. Δεν θα ξαναπήγαινα, είναι κάτι που ταιριάζει σε άλλα κορίτσια, με πιο νέα κορίτσια θα έλεγα. Για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να δω τη Ζόζεφιν στη Eurovision».

Τέλος, σχετικά με τη γιαγιά της, η Αγγελική Ηλιάδη αποκάλυψε: «Είναι στο σπίτι η γιαγιά μου, δυστυχώς η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί. Γενικά, όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να ταλαιπωρείται, θα το πω απλά, είναι καλύτερο να ξεκουράζεται. Ευτυχώς όταν έχεις παιδιά μπορείς να διαχειριστείς τα παιδιά, γιατί οφείλεις απέναντι στα παιδιά σου να είσαι δυνατή. Ό, τι και αν γίνεται γύρω σου, ο κόσμος να χαλάει, εγώ δεν μπορώ να μεταδώσω στα παιδιά μου κανένα αρνητικό συναίσθημα. Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες, τις έχω κοιτάξει κατάματα, τις έχω ξεπεράσει, έχω γίνει αυτή που είμαι σήμερα. Είμαι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος και πάρα πολύ ανθεκτικός».

Ειδήσεις σήμερα:

Είχαν δώσει «ραντεβού» για συμπλοκή στη Γλυφάδα αλλά τους πρόλαβε η ΕΛΑΣ - Προσήχθησαν 25 ανήλικοι 14-17 ετών

Στόλτενμπεργκ: Απομακρύναμε από τα κεντρικά του ΝΑΤΟ δίκτυο Ρώσων κατασκόπων

71 πυρκαγιές σε 12 ώρες - Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία σε έξι περιοχές λόγω των ισχυρών ανέμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης