Τόρι Σπέλινγκ: «Λύνει» τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ – Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο μόνη, είπε

Τόρι Σπέλινγκ: «Λύνει» τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ – Ποτέ δεν έχω νιώσει πιο μόνη, είπε

Η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν από λίγες ημέρες

spelling-macdermot__1_
Η Τόρι Σπέλινγκ μίλησε για το διαζύγιό της από τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ.

Η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» ανοίχτηκε τη Δευτέρα σχετικά με τη διάλυση του γάμου της, στο πρώτο μέρος του podcast της, «misSPELLING».

«Ποτέ δεν ένιωσα πιο μόνη», δήλωσε η 50χρονη Σπέλινγκ. «Δεν αισθάνομαι ότι αξίζω να με αγαπούν. Αυτή είναι η αλήθεια. Και αυτό είναι κάτι που υπάρχει μόνο μέσα σου, δεν είναι κάτι που ήθελα ή δημιούργησα εγώ. Αυτό ξεκινάει όταν είσαι νέος. [Και το να το αλλάξεις], δεν είναι εύκολο να το κάνεις.... Δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις».
Κλείσιμο
Στην αρχή του επεισοδίου, η Σπέλινγκ τηλεφώνησε στον ΜακΝτέρμοτ και του άφησε φωνητικό μήνυμα για να τον ενημερώσει για το τι είχε κάνει.

Όπως εξήγησε για να τηρηθεί σωστά η διαδικασία πρέπει πρώτα να καταθέσει κάποιος την αίτηση διαζυγίου και έπειτα να ενημερώσει. «Δουλεύει και πρέπει να του το πω και είμαι πολύ νευρική γιατί δεν μου αρέσει η αντιπαράθεση».

Έπειτα, η Σπέλινγκ δήλωσε ότι θα έπρεπε να το είχε κάνει 15 χρόνια πριν, καθώς σύμφωνα με την ίδια δεν θα έπρεπε να είχαν φτάσει τα 18 χρόνια γάμου, αλλά ήθελε να προστατεύσει τον ίδιο και τα παιδιά τους. «Νομίζω ότι θα έλεγε το ίδιο πράγμα, αν είχαμε μια ειλικρινή κουβέντα. Θα είχε τελειώσει πολύ νωρίτερα».

Σύμφωνα με την Σπέλινγκ η περίοδος που μεταξύ τους ήταν καλά τελείωσε τέσσερις μήνες αφότου ξεκίνησε η σχέση τους. Ο δεσμός τους ξεκίνησε όταν απάτησαν τους πρώην συζύγους τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής ταινίας «Mind Over Murder» το 2005.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα λεγόμενα «red flags» της σχέσης τους υποστηρίζοντας ότι ο ΜακΝτέρμοτ συχνά έχει ξεσπάσματα θυμού, λέγοντας ότι εκείνη ήταν στα φώτα της δημοσιότητας από τη στιγμή που γεννήθηκε, ενώ για εκείνον αυτό το lifestyle του έπεφτε πολύ.

Όμως, τα πράγματα άλλαξαν όταν ήρθαν τα παιδιά, σχολίασε η Σπέλινγκ.

«Η σχέση μας δεν ήταν ποτέ η ίδια από τότε που αρχίσαμε να κάνουμε παιδιά. Λέγαμε ότι δεν θα γίνουμε οι γονείς που αλλάζουν όταν αποκτήσουν παιδιά, θα είναι η σχέση μας προτεραιότητα και θα βγαίνουμε ραντεβού. Και όλα αυτά πήγαν περίπατο. Εγώ αφοσιώθηκα στα παιδιά και τον παράτησα κατά κάποιο τρόπο», ομολόγησε η ηθοποιός.

Το ζευγάρι πήγε σε θεραπεία ζευγαριών αλλά επικεντρώνονταν σε διαφορετικά πράγματα και δεν μπόρεσαν να λύσουν τις διαφορές τους. Επιπλέον, έκανε μια νύξη στο πρόβλημα του ΜακΝτέρμοτ με το ποτό, κάτι που και ο ίδιος είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του πριν από λίγους μήνες.

Το ποτό έπαιξε ρόλο και το βράδυ που η Σπέλινγκ αποφάσισε ότι έπρεπε να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ήταν η 17η Ιουνίου, η ίδια μέρα που ο ΜακΝτερμότ ανακοίνωσε στο Instagram με μια ανάρτηση τον χωρισμό τους.

Σε ερώτηση για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ, η Σπέλινγκ αναφέρθηκε σε μια φωτογράφηση που είχαν με την ηθοποιό Τζένι Γκάρθ και πως ενώ όλα είχαν πάει τέλεια από ένα σχόλιο τα πράγματα άρχισαν να παίρνουν άσχημη τροπή και να καβγαδίζουν έντονα.

Την Παρασκευή, το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι η 50χρονη Σπέλινγκ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον ΜακΝτέρμοτ μετά από 18 χρόνια γάμου. Στη δικαστική της κατάθεση, η ηθοποιός επικαλέστηκε τις αγεφύρωτες διαφορές ως λόγο του χωρισμού τους.

Ζήτησε επίσης την αποκλειστική φυσική επιμέλεια των πέντε ανήλικων παιδιών τους και την κοινή νομική επιμέλεια με τα δικαιώματα επίσκεψης του ΜακΝτέρμοτ να καθορίζονται σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Φωτογραφία: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Εκτός φυλακής η μητέρα και άλλοι 17 καταδικασθέντες - Μέσα Μίχος και «Μιχάλης»

Οι γονείς καταγγέλλουν: Στρατιώτης πέθανε μετά από εγχείρηση θυρεοειδούς

Σακραμέντο Κινγκς: Μία... Κολοκοτρώνη επιχειρησιακή διευθύντρια στο NBA

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης