Πρόσφατα, ο τραγουδιστής εξέφρασε την ενόχλησή του για τη σάτιρα που είχε κάνει στο παρελθόν, ο κωμικός κι είχε αναφερθεί στον ίδιο.
Μιλώντας στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, ανέφερε: «Δεν μετάνιωσα καθόλου που μίλησα με σκληρά λόγια. Εκείνη τη στιγμή, ήθελα να το κάνω και το έκανα. Άλλοι πρέπει να μετανιώσουν».
Στη συνέχεια, ζήτσε συγγνώμη για τον άσχημο χαρακτηρισμό που του απέδωσε.
«Το μόνο που παίρνω πίσω ήταν που είπα "κότα" και ζητώ συγγνώμη, γιατί και ο Μάρκος έχει παιδί και δεν θέλω να ακούσει κάτι. Πραγματικά, το παίρνω πίσω, γιατί δεν είναι ωραίο και ζητώ συγγνώμη για αυτό. Εγώ βγαίνω και μιλάω κιόλας, δεν φοβάμαι, άλλοι δεν βγαίνουν», τόνισε ο Τριαντάφυλλος.
Τέλος, απάντησε σε κάποιους που του λένε ότι χρησιμοποιεί το όνομα του Μάρκου Σεφερλή για να κερδίσει δημοσιότητα.
«Δεν το έκανα αυτό για να ακουστούμε. Δεν είμαι γνωστός κι έγινα από αυτό; Τι θα κερδίσω από αυτό τώρα, μετά από τρία χρόνια; Εγώ θέλω να έχω τη δουλειά μου και το μυαλό μου καθαρό για να πάω να τραγουδήσω. Οποιοσδήποτε γονιός δει κάτι για το παιδί του, εννοείται πως θα το κάνει αυτό. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει κάποιος για την οικογένειά του και το παιδί του», είπε κλείνοντας.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.