Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στο Attica Tv έδωσε η Ανθή Σαλαγκούδη μιλώντας για τη ζωή της αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε εξαιτίας του τρόπου που εκφέρει το «ρο».
«Στην αρχή, θυμάμαι, όταν είχαν έρθει στην ΕΡΤ, μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να κάνω καριέρα επειδή δεν λέω καλά το «ρο». Έχω κάνει μαθήματα ορθοφωνίας και αν υπήρχε τρόπος να το καλύψω, θα το έκανα. Όμως, όπως μου είπε και ο δάσκαλος μου, αυτό είναι ένα στοιχείο που μου δίνει ταυτότητα. Πάντως, είναι γεγονός ότι όταν αγχώνομαι μου ξεφεύγουν περισσότερα “ρο”», είπε η δημοσιογράφος.
Σε άλλο σημείο μίλησε για το πώς είναι σήμερα η ζωή τη λέγοντας: «Συμβαίνουν ωραία πράγματα στη ζωή μου και νιώθω ευγνωμοσύνη, οπότε γιατί να μιζεριάζω. Γενικά, πάντα προσπαθώ να διατηρώ την καλή μου διάθεση. Μπορεί να μου δώσει χαρά ότι σήμερα είναι μια ηλιόλουστη μέρα, ότι βγαίνουμε να πιούμε έναν καφέ, όλα αυτά τα μικροπράγματα της καθημερινότητας. Όλοι περνάμε τα σκοτάδια μας και έχουν υπάρξει άσχημες περίοδο στη ζωή μας. Όμως είναι πολύ σημαντικό να έχεις συνειδητότητα της στιγμής».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.