Μπιάνκα Σενσόρι: Το κοινό ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της - Το βίντεο πριν γίνει σύζυγος του Κάνιε Γουέστ

Μπιάνκα Σενσόρι: Το κοινό ακούει για πρώτη φορά τη φωνή της - Το βίντεο πριν γίνει σύζυγος του Κάνιε Γουέστ

Το βίντεο που τη δείχνει να συστήνεται ως η σχεδιάστρια του brand Yeezy, που ανήκει στον ράπερ

mpianka-sensori
Ένα βίντεο που τραβήχτηκε πριν τη σχέση της με τον Κάνιε Γουέστ και δείχνει τη Μπιάνκα Σενσόρι να συστήνεται στο κοινό ως η σχεδιάστρια της εταιρείας Yeezy, κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Από τη στιγμή που το ζευγάρι έκανε γνωστή τη σχέση του, κανείς δεν έχει ακούσει τη φωνή της Μπιάνκα Σενσόρι, ούτε σε δηλώσεις, αλλά ούτε και μέσω των social media.

Δεδομένου ότι ο ράπερ χειρίζεται ολοκληρωτικά την εικόνα και την παρουσία της γενικότερα, η ίδια δεν χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σε δημόσιες εμφανίσεις τους, εκείνη απλώς στέκεται σιωπηλή στο πλευρό του Κάνιε Γουέστ.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε από κάποιον για πρώτη φορά στο Reddit έχει γίνει πλέον, viral και στο Twitter, με το κοινό να επισημαίνει πως «είναι η πρώτη φορά που ακούγεται η φωνή της».



Στο σύντομο κλιπ, οι θαυμαστές του ζευγαριού παρατήρησαν μάλιστα, την προφορά της, αφού η ίδια όπως λέει, κατάγεται από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Η ίδια ακούγεται να λέει στο βίντεο: «Είμαι αρχιτέκτονας σχεδιάστρια από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Αυτή τη στιγμή, μένω στο Λος Άντζελες και είμαι επικεφαλής σχεδιάστρια της Yeezy».

Συνέχισε λέγοντας: «Είχα τη χαρά να συνεργαστώ με σχεδιαστές όπως ο Τζέιμς Τάρελ, ο Βαλέριο Ολτζιάτι και ο Βενσάν Βαν Ντούζεν. Το πάθος μου για την αρχιτεκτονική έγκειται στην κατασκευή, την σύλληψη της ιδέας του μελλοντικού χώρυ και στην εξερεύνηση της σύνδεσης του φυσικού τοπίου με αυτό που θα γίνει αργότερα».

Κλείσιμο
Βλέποντας αυτό το βίντεο, το κοινό στο Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο, με κάποιες από τις αναρτήσεις να γράφουν: «Ω, ακούγεται φυσιολογική», «είναι τρελό που είναι η πρώτη φορά που ακούω τη φωνή της», «έχω δει τα περισσότερα μέρη του σώματός της, αλλά είναι η πρώτη που την άκουσα να μιλάει».

Φωτογραφίες: Rachpoot/Bauer-Griffin - GETTY IMAGES

Ειδήσεις σήμερα:

Rebranding αλά γαλλικά για τον Αλέξη Τσίπρα by Publicis

Εμφύλιος στο «μέτωπο της δυσπιστίας»: Διορθωτική δήλωση Παππά μετά τον πολιτικό σάλο

Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα στη Λάρισα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης