Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ, τα βάζει με τους αστυνομικούς που εγκατέλειψαν την έρευνα

Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ, τα βάζει με τους αστυνομικούς που εγκατέλειψαν την έρευνα

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας της σταρ στην Αυστραλία

Scott_Swift-taylor
Ένας φωτογράφος κατηγόρησε πριν μερικές εβδομάδες τον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ ότι τον γρονθοκόπησε, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας της στην Αυστραλία.

Το περιστατικό συνέβη μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Σίδνεϊ στις 27 Φεβρουαρίου, όταν ο Σκοτ Σουίφτ κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον φωτογράφο Μπεν Μακντόναλντ. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό και αφιέρωσε τέσσερις εβδομάδες λαμβάνοντας καταθέσεις από μάρτυρες και εξετάζοντας βίντεο. Παρά την αστυνομική έρευνα και την εξέταση των στοιχείων, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ.


Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Μακντόναλντ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση και ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε ακόμα και απειλές από θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, μέσω email και τηλεφώνου.

Ο φωτογράφος μοιράστηκε δημόσια κι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την αστυνομία, στο οποίο αναφέρεται ότι το περιστατικό θεωρήθηκε ως αυτοάμυνα, καθιστώντας δύσκολη τη δίωξη. «Κατά την εξέταση των αποδεικτικών στοιχείων και των νομικών συμβουλών, η αυτοάμυνα δεν μπορεί να διαψευσθεί από την εισαγγελία», αναφέρεται στο μήνυμα.
BLU_A29264612
O πατέρας της Τέιλορ Σουίφτ, Σκοτ
Ο Μακντόναλντ αμφισβήτησε τη χρήση της αυτοάμυνας και επέκρινε τις ενέργειες του Σκοτ Σουίφτ, ενώ όπως αναφέρει δεν έχει λάβει καμία επικοινωνία από τον πατέρα της σταρ.«Δεν με εκπλήσσει αυτό και αμφιβάλλω ότι θα υπάρξει ποτέ συγγνώμη», είπε.

Για το περιστατικό με τη γροθιά στο πρόσωπο, σημείωσε τα εξής: «Πιστεύω ότι ο κύριος Σουίφτ ήταν κουρασμένος και ενοχλημένος που βρήκαμε το σημείο που έβγαζαν την κόρη του από το σκάφος, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο που τον δείχνει να σηκώνει το μεσαίο του δάχτυλο πάνω μας και βρήκε την ευκαιρία να εκτονώσει την απογοήτευσή του με μια γροθιά».
Κλείσιμο
BLU_A92366866
Για τις απειλές που δέχτηκε από τους θαυμαστές της Σουίφτ δήλωσε πως δεν τον απασχολούν, καθώς: «Τα βρίσκω ως επί το πλείστον διασκεδαστικά καθώς πιστεύω ότι προέρχονται κυρίως από νεαρούς θαυμαστές που απλώς ξεσπούν υπερασπιζόμενοι το είδωλό τους και δεν τους παίρνω στα σοβαρά», ενώ κλείνοντας ανέφερε πως παρά το αποτέλεσμα, θεωρεί πως η Αστυνομία γενικά επιτελεί σημαντικό έργο: «Τούτου λεχθέντος, σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι η Αστυνομία είναι εργατική και την ευχαριστώ για τον χρόνο τους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Ειδήσεις σήμερα:

Rebranding αλά γαλλικά για τον Αλέξη Τσίπρα by Publicis

Εμφύλιος στο «μέτωπο της δυσπιστίας»: Διορθωτική δήλωση Παππά μετά τον πολιτικό σάλο

Με βίασε όταν ήμουν 11 ετών στην καρότσα του αγροτικού, λέει η 21χρονη που κατήγγειλε μεγαλογαιοκτήμονα στη Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης