Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Είναι καλύτερα, το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία

Βίκυ Σταυροπούλου για Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: Είναι καλύτερα, το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία

Η ανάρτησή της σχεδόν μια εβδομάδα μετά το έμφραγμα που υπέστη ο ηθοποιός

hatzipanagiotis
Η Βίκυ Σταυροπούλου έκανε μια ανάρτηση για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Την Τρίτη 26 Μαρτίου, η ηθοποιός και στενή φίλη του Χρήστου Χαζτηπαναγιώτη ανέβασε κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε ότι ο ίδιος είναι καλύτερα στην υγεία του.

Μεταξύ άλλων, η Βίκυ Σταυροπούλου έγραψε: «Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα!! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό! Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη την δύσκολη νύχτα της Τετάρτης! Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους!!».


Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε στην ανάρτησή της: «Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας!!! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!».

Το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου, η Δανάη Μπάρκα μίλησε για το περιστατικό, λέγοντας: «Βαράει από το πρωί το κινητό μου. Λοιπόν, είμαι καλά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Γιατί νομίζω ότι από χθες και σήμερα το πρωί πια έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος είναι στο νοσοκομείο, πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας, όλα όμως είναι πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη ένα έμφραγμα, τώρα όμως αλήθεια, είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση. Βρέθηκε - τώρα όλα αναλυτικά από βδομάδα θα δω τι θα μπορούμε να πούμε, γιατί δεν έχω πάρει και την άδειά του - ο μόνος λόγος που λέω τι έχει συμβεί είναι γιατί τα τηλέφωνα είναι πάρα πολλά, τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, έγινε και γνωστό, αλλιώς.. και εμείς χθες είδατε δεν είπαμε κάτι».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d004dwxq66o9)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ τον είδα. Κάναμε και τις αγκαλιές μας, αυτές τις αγκαλιές που τα γιατρεύουν όλα, ακόμα και τα δύσκολα περιστατικά που φυσικά χρειάζονται γιατρούς αν μη τι άλλο. Αλλά, γιάτρεψε εκείνος εμένα και εγώ όσο μπόρεσα αυτόν».

Επίσης, αποκάλυψε: «Είναι στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Είναι εκτός κινδύνου. Είναι σε μια ειδική μονάδα θεραπείας που παρακολουθείται. Τα νεότερα φαντάζομαι θα τα μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Βγήκε και η ανακοίνωση από το θέατρο ότι δεν θα γίνουν οι παραστάσεις».

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, νομίζω και ο ίδιος θα σας ευχαριστήσει όταν δει τα μηνύματα» σχολίασε η Δανάη Μπάρκα.

Τέλος, κλείνοντας το θέμα είπε: «Ήταν κάτι που έγινε εντελώς ξαφνικά. Ευτυχώς δεν ήταν μόνος του, ήταν με τη μαμά μου, οπότε αντιλήφθηκαν αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά, εντελώς τυχαία. Ήταν εντελώς τυχαίο, γρήγορο και ξαφνικό. Πέρασε κάποιες δύσκολες φάσεις, τις οποίες θα αποφασίσει ο ίδιος αν θέλει να μοιραστεί. Τολμώ να πω τέλος καλό, όλα καλά, καθώς βρέθηκε στο νοσοκομείο και του έκαναν ό, τι έπρεπε να του κάνουν και χθες που μπόρεσα να τον δω για λίγα λεπτά ήταν δυνατός και ήρεμος».


Ειδήσεις σήμερα:

19χρονος Γεωργιανός εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο στην Κυψέλη - Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Βίντεο σοκ από Βαλτιμόρη - Πλοίο έπεσε στη γέφυρα Francis Scott Key προκαλώντας την κατάρρευσή της

Από την άνοδο στην πτώση: Πώς πήρε ο Παπαλέκας τη βίλα Βωβού στο Ψυχικό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης