Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Αναζητείται αντικαταστάτης για τον ρόλο του στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι»

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Αναζητείται αντικαταστάτης για τον ρόλο του στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι»

Μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του που, ευτυχώς, εξελίσσεται ομαλά

Mpampades_me_roumi_2
Σε αναζήτηση του ηθοποιού που θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου μετά από έμφραγμα που υπέστη, βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι παραγωγοί της επιτυχημένης παράστασης «Μπαμπάδες με Ρούμι» που φιλοξενείται στο Θέατρο «Αλίκη».

Η ξαφνική αδιαθεσία που οδήγησε τον 65χρονο ηθοποιό στο νοσοκομείο, το βράδυ της Τετάρτης, και η εισαγωγή του για την αντιμετώπιση του εμφράγματος, που όπως αποδείχτηκε υπέστη, αναστάτωσε τους συνεργάτες του και οδήγησε, μοιραία, σε μια πρώτη ανακοίνωση ακύρωσης των προγραμματισμένων παραστάσεων μέχρι και τις 24 Μαρτίου.

Τα καλά νέα πως το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αντιμετωπίστηκε με επιτυχία και πως ο ίδιος είναι καλά και αναρρώνει ήταν ανακουφιστικά για όλη την ομάδα.

Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου προκειμένου να βρεθεί άμεσα αντικαταστάτης για τον ρόλο του και να συνεχιστούν οι παραστάσεις μέχρι το τέλος Απριλίου, όπως είναι προγραμματισμένο. Το γεγονός μάλιστα ότι έχουν προπωληθεί πολλά εισιτήρια καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ταχύτατη ολοκλήρωση της διαδικασίας αντικατάστασης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τον ρόλο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη δεν θα αναλάβει ο Μιχάλης Ρέππας – ένας εκ των δύο συγγραφέων και σκηνοθετών της απολαυστικής μαύρης κωμωδίας που επανήλθε δυναμικά πέρσι, 26 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη θεατρική παρουσίασή της-, όπως αναφέρθηκε, το πρωί, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», πληροφορία που και ο ίδιος διέψευσε λίγο αργότερα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν έχει βρεθεί ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Κώστας Κόκλας, η Μαρία Λεκάκη, η Σοφία Βογιατζάκη και η Τζόυς Ευείδη. Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μου ζητούσε να βοηθήσω να μην χωρίσει με τον Μάνο» κατέθεσε ο πατέρας του Δασκαλάκη

Φούρνοι: Σπουδαία ευρήματα στον βυθό της θάλασσας - Όσα ανέσυραν δύτες από ναυάγιο, δείτε φωτογραφίες

Θόδωρος Κατσαδράμης: Πέθανε ο ηθοποιός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης