Ελένη Βουλγαράκη: Με εσένα πάμε καρφωτοί για Euro, πετάει ο Φωτάρας, της σχολιάζουν στο Instagram

Ελένη Βουλγαράκη: Με εσένα πάμε καρφωτοί για Euro, πετάει ο Φωτάρας, της σχολιάζουν στο Instagram

Αυξάνονται τα σχόλια φιλάθλων στο προφίλ της, λόγω της σχέσης της με τον Φώτη Ιωαννίδη - Αντέδρασαν ορισμένοι, γράφοντας «αφήστε την ήσυχοι»

voylgaraki_fotis
Τα σχόλια στις αναρτήσεις της Ελένης Βουλγαράκη στα social media έχουν αλλάξει μορφή, από τη στιγμή που έγινε γνωστό, ότι είναι σε σχέση με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, σχολιάζουν τις φωτογραφίες της ραδιοφωνικής παραγωγού σχετικά με τις καλές επιδόσεις του ποδοσφαιριστή στους αγώνες.

Μετά το 5-0 της Εθνικής με το Καζακστάν στα προκριματικά του Euro 2024, η νέα φωτογραφία που ανάρτησε η Ελένη Βουλγαράκη, γέμισε με εικονίδια από πράσινα τριφύλλια και όχι μόνο.
434236182_1105721384067931_7132175983127194670_n

«Με σένα πάμε καρφωτοί Euro, να σαι καλά» της έγραψε κάποιος. «Πετάει ο Φωτάρας» σχολίασε κάποιος άλλος. Ωστόσο, ορισμένοι ακόλουθοί της αντέδρασαν με τα παραπάνω, γράφοντας, μεταξύ άλλων: «Αφήστε την κοπέλα ήσυχη. Αν θέλετε (να γράψετε) για τον Φώτη Ιωαννίδη, πηγαίνετε στον λογαριασμό του και γράψτε».


Δείτε μερικά σχόλια
vougarkai_sxolio
voulgaraki3
voulgaraki990
voulgaraki121

Αυτό δεν συμβαίνει πρώτη φορά. Τις προάλλες η Ελένη Βουλγαράκη ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο διαφημίζει ένα προϊόν για μπούκλες στα μαλλιά. Το βίντεό της γέμισε με σχόλια φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που της επιτίθενται λες και φταίει εκείνη για την απουσία του ποδοσφαιριστή από τραυματισμό.

Η ίδια φαίνεται πως αγνοεί τα περισσότερα σχόλια, απάντησε όμως σε ένα, που έγραφε: «Κόψε τα αστειάκια και κοίτα να ηρεμήσεις με τον Φωτάρα, δεν είναι για χόρταση». Του απάντησε: «Πιστεύεις θα πάρω την άδειά σου;».

Δείτε το στιγμιότυπο
boulgaraki37893

Άλλοι της έγραψαν: «Εμείς είμαστε χωρίς επιθετικό και εσύ φτιάχνεις μπούκλες», «Κανε κάτι να παίξει τη Τετάρτη», «με αυτόν τον ρυθμό θα χ.. στις θλάσεις» δείχνοντας ότι η κατάσταση στο Διαδίκτυο είναι πολλές φορές ανεξέλεγκτη και στοχοποιούνται άνθρωποι.

Δείτε περισσότερα
voulgaraki3939_
voulgaraki78932
voulgaraki3738
voulgaraki_panathinaiki39
«Τον θαυμάζω τον Φώτη»
Νωρίτερα τον Μάρτιο, η Ελένη Βουλγαράκη έκανε μια αναφορά μέσα από το «Πρωινό» όπου συμμετέχει, στον σύντροφό της, Φώτη Ιωαννίδη, με αφορμή τόσο τη νίκη του Παναθηναϊκού στο «Καραϊσκάκη» όσο και την τρυφερή τους φωτογραφία στο Instagram.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Λιάγκας με ένα χιουμοριστικό σχόλιο στη συνεργάτιδά του. «Θέλω να σου πω κάτι, που σε κοιτάζω τόση ώρα. Σε μισώ» της είπε με χιούμορ, με την Ελένη Βουλγαράκη να αποκρίνεται: «Είναι πολύ βαρύ αυτό που είπες».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czqv341oa70x)

«Είναι πολύ βαρύ το 3-1 μέσα στο Καραϊσκάκη» της είπε για να του απαντήσει: «Εγώ το έβαλα;» χαμογελώντας αμήχανα.

«Εσύ το έβαλες. Τα δύο τα έβαλες εσύ» πρόσθεσε ο παρουσιαστής και σχολίασε την τρυφερή φωτογραφία τους που ανάρτησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όταν η Ελένη Βουλγαράκη πήρε τον λόγο, εξήγησε: «Θέλω να πω κάτι, γιατί δεν βάλαμε τη φωτογραφία για να μιλάμε γι' αυτό, δεν θέλω να μιλάμε γι’ αυτό. Είμαι πολύ υπερήφανη για τον Φώτη. Απλά θέλω να είμαι φειδωλή, γιατί ο κόσμος που ακολουθεί τις ομάδες, οι ίδιοι που έστειλαν εχθές συγχαρητήρια, οι ίδιοι θα είναι αυτοί που θα κατακρίνουν και θα πάρει η μπάλα κι εμένα. Δεν αξίζει στον Φώτη να κρίνεται για την προσωπική του ζωή, αλλά μόνο για το επαγγελματικό κομμάτι, γιατί είναι πολύ σοβαρός αθλητής».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Με τη δημαγωγία η Ελλάδα έμενε πίσω, με τον πατριωτισμό της ευθύνης πήγαινε μπροστά

Δείτε βίντεο: Έτσι «ψάρεψαν» τα εκατομμύρια χάπια πρεγκαμπαλίνης στο Λαύριο


Ρούμπι Φράνκε: Κατέγραφε σε ημερολόγιο τα βασανιστήρια που έκανε στα παιδιά της η youtuber που θα σαπίσει στη φυλακή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης