Λάκης Γαβαλάς: Το φοράς καλύτερα κι απ' την Καρντάσιαν, γράφουν σε φωτογραφία του με κορμάκι και τακούνια

Λάκης Γαβαλάς: Το φοράς καλύτερα κι απ' την Καρντάσιαν, γράφουν σε φωτογραφία του με κορμάκι και τακούνια

Δίχασε η ανάρτηση του σχεδιαστή μόδας στο Instagram - Το παράκανες, του έγραψαν κάποιοι

gavalakis
Μια ακόμη εκκεντρική εμφάνιση έκανε ο Λάκης Γαβαλάς, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «My Style Rocks» όπου είναι κριτής.

Ο σχεδιαστής μόδας ανάρτησε μέσω Instagram, μια φωτογραφία του, στην οποία φοράει ένα κορμάκι και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες πάνω από το γόνατο. Το λουκ ολοκλήρωσε με έναν κόκκινο μπερέ, κρεμαστά σκουλαρίκια και αμάνικο πανωφόρι.

Δείτε το στιγμιότυπο
gabalas39

Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου, ο Λάκης Γαβαλάς έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου. Στα γυρίσματα για το My Style Rocks ξανά. Επαγγελματικές υποχρεώσεις στο εξωτερικό, με έκαναν να λείψω για αυτήν την εβδομάδα από το πρόγραμμα.  Από την Δευτέρα 25 Μαρτίου και πάλι μαζί‼️ Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και τα τόσο όμορφα λόγια σας».

Δίχασε τους ακολούθους του
Αμέσως η δημοσίευση άρχισε να γεμίζει με σχόλια που αποθέωναν το στιλ του. Μεταξύ άλλων του έγραψαν: «Πόσο μπροστά είσαι», «μόνο εσύ μπορείς να το υποστηρίξεις» και «το φοράς καλύτερα κι από την Καρντάσιαν».

Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και τα σχόλια εκείνων που βρήκαν την επιλογή του Λάκη Γαβαλά υπερβολική και αντιαισθητική. «Το παράκανες» του έγραψαν ορισμένοι. «Δεν είναι αυτό το στιλ σου» πρόσθεσε άλλος ακόλουθος.

Δείτε μερικά από τα σχόλια 
lakisthetika3
lakis_sxoliathekika
lakis3832
Κλείσιμο



Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λάκης Γαβαλάς ποζάρει με τακούνια. Τον Νοέμβριο, ο σχεδιαστής μόδας, λόγω Χάλογουιν, μεταμφιέστηκε στην Εύα Γκριν, φορώντας μια κόκκινη καπαρντίνα με animal print, την οποία έχει στην γκαρνταρόμπα του και ο ίδιος.

Φόρεσε τακούνια και πόζαρε με τον ίδιο τρόπο που φωτογραφήθηκε και η Γκριν. Στη λεζάντα της ανάρτησης ο Λάκης Γαβαλάς, έγραψε: «Καλημέρα φίλοι μου. Δεν θα ξαναδανείσω ρούχο ακόμη κι αν είναι για την διάσημη Εύα Γκριν».

Δείτε τη δημοσίευσή του




Ειδήσεις σήμερα:

20ετής κάθειρξη στους γονείς που άφησαν την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» είπε ο ιατροδικαστής

Οργισμένη διάψευση από Γεωργιάδη για φωτογραφία του που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο: Κάποιοι ξοδεύουν χρήματα για να διαδώσουν την τοξικότητα

Πώς σώθηκε με το εκτινασσόμενο κάθισμα ο πιλότος του F-16 που κατέπεσε νότια της Χαλκιδικής


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης