Cardi B: Φοβόταν να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη ήθελε, λόγω της αρνητικής κριτικής - Έχασα τον εαυτό μου, λέει

Cardi B: Φοβόταν να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη ήθελε, λόγω της αρνητικής κριτικής - Έχασα τον εαυτό μου, λέει

Η ράπερ παραδέχτηκε πως όλα αυτά τα χρόνια, φοβόταν να κάνει κάποια πράγματα, γιατί δεν ήθελε να σχολιαστεί

cardi-b__1_
Η Cardi B παραδέχτηκε πως όλα αυτά τα χρόνια, φοβόταν να ζήσει τη ζωή της όπως εκείνη ήθελε, λόγω της αρνητικής κριτικής που δεχόταν.

Η διάσημη ράπερ από την Αμερική συμμετείχε στη σειρά «360 with Speedy» και μίλησε για την πορεία της στη μουσική βιομηχανία.

Όπως εξήγησε, πέρασε μια δύσκολη περίοδο πρόσφατα, καθώς ένιωθε ότι είχε χάσει τον εαυτό της.

«Νιώθω ότι έχασα τον εαυτό μου. Θυμάμαι πολλούς μουσικούς και άλλους να λένε για μένα "φοβάται να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ, φοβάται να κυκλοφορήσει νέα μουσική"», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όντως πέρυσι μετά βίας έπιασα τη μουσική. Είναι ακριβώς αυτό που ένιωθα, ήταν σαν να φοβάμαι τα πάντα».

Το 2023, η ράπερ κυκλοφόρησε ένα μόνο κομμάτι, το «Bongos» σε συνεργασία με τη Megan Thee Stallion. Aπό το 2018, δεν κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ, παρά μόνο φέτος, που έβγαλε το «Enough».



«Φοβόμουν να βγω ζωντανά, φοβόμουν να δημοσιεύσω μια φωτογραφία, να πάω στο κλαμπ και την επόμενη μέρα να δω τι θα πει ο κόσμος για μένα. Φοβόμουν να κάνω τα πάντα», εξηγεί.

Κλείσιμο
Τέλος, εξέφρασε την απογοήτευσή της για την τροπή που πήρε η έξοδός της με τον πρώην σύζυγό της, Offset, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως περιέγραψε, φιλήθηκαν μέσα στο αμάξι, με αποτέλεσμα η ίδια να μουτζουρωθεί με κραγιόν στο πρόσωπό της. Έτσι, όταν είδε μπροστά της τους παπαράτσι, κάλυψε το πρόσωπό της με το κινητό της.

Οι τίτλοι την επόμενη μέρα, μιλούσαν για την «πλαστική επέμβαση» που έκανε στη μύτη της η Cardi B, με την ίδια να το διαψεύδει. «Κάθε μέρα γράφουν και κάτι καινούριο. Γι' αυτό δεν θέλω να ξέρουν πού βρίσκομαι ή τι κάνω», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: Ο Οπενχάιμερ και όσοι συνεργάστηκαν για την ατομική βόμβα ήταν αριστεροί

Η διαλειμματική νηστεία φαίνεται να συνδέεται με 91% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης