Τζέικ Τζίλενχαλ: Θα ήταν τιμή μου να υποδυθώ τον Μπάτμαν

Τζέικ Τζίλενχαλ: Θα ήταν τιμή μου να υποδυθώ τον Μπάτμαν

Αυτοί οι ρόλοι είναι κλασικοί, τόνισε ο διάσημος ηθοποιός

gylenhal_203
Ο Τζέικ Τζίλενχαλ αποκάλυψε τις σκέψεις του για το αν του δινόταν η ευκαιρία να υποδυθεί τον Μπάτμαν.

Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC με επικεφαλής τον Τζέιμς Γκαν βρίσκεται σε στάδιο αναδιαμόρφωσης. Οι ηθοποιοί για αρκετούς ρόλους υπερήρωων έχουν επιλεγεί, όπως για τον Superman, το Supergirl και τον Lex Luthor. Ωστόσο, η αναζήτηση ηθοποιού για τον Μπάτμαν δεν έχει ολοκληρωθεί.

Σε συνέντευξή του στο screen rant, ο Τζίλενχαλ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να υποδυθεί τον διάσημο υπερήρωα: «Είναι ένας κλασικός [ρόλος]. Είναι τιμή. Μιλώντας για ρόλους που έχουν υποδυθεί άλλοι απίστευτοι ηθοποιοί στο παρελθόν… Θα υποδυθώ τον Ιάγο στον Οθέλλο με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον και σκέφτομαι την ιστορία των ηθοποιών που έπαιξαν αυτόν τον ρόλο διαχρονικά και με τρομάζει αυτό. Αυτό είναι λοιπόν το πρώτο επίπεδο. Σε αυτό δουλεύω αυτή τη στιγμή. Αλλά φυσικά. Θα ήταν πάντα τιμή. Τέτοιου είδους πράγματα και τέτοιοι ρόλοι είναι κλασικοί».
Ο Τζίλενχαλ έχει συνδεθεί με τον Μπρους Γουέιν από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Κρίστοφερ Νόλαν θα διασκεύαζε τον χαρακτήρα για τον κινηματογράφο, για την τριλογία των «Dark Knight». Ο Τζίλενχαλ, σύμφωνα με το Deadline Hollywood, είχε περάσει από οντισιόν και βρισκόταν ψηλά στη λίστα των υποψηφίων, αλλά τελικά έχασε τον ρόλο από τον Κρίστιαν Μπέιλ.

Το όνομά του συνδέθηκε ξανά με τον σκοτεινό υπερήρωα το 2017, όταν ο Ματ Ριβς ανβαζητούσε ηθοποιούς για την ταινία «The Batman», για την οποία τελικά επιλέχθηκε ο Ρόμπερτ Πάτινσον.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Τσουκαλάς στον Δανίκα: Ο Οπενχάιμερ και όσοι συνεργάστηκαν για την ατομική βόμβα ήταν αριστεροί

Η διαλειμματική νηστεία φαίνεται να συνδέεται με 91% υψηλότερο κίνδυνο καρδιαγγειακού θανάτου

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης