Τζέικ Τζίλενχαλ: Μπήκε στο ρινγκ για τo remake του «Road House»

Τζέικ Τζίλενχαλ: Μπήκε στο ρινγκ για τo remake του «Road House»

Δείτε τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του TikTok από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας 

tzeik-tzilenhal
Το όνομα του Τζέικ Τζίλενχαλ πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ώρες στο TikTok, καθώς την εμφάνισή τους έχουν κάνει μερικά βίντεο που τον δείχνουν να εμφανίζεται στην αρένα του UFC 285 στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο, η εμφάνισή του δεν σχετίζεται με κάποια συμμετοχή του ηθοποιού στο πρωτάθλημα ΜΜΑ, αλλά με τη νέα του ταινία, με τίτλο «Road House».



Πρόκειται για ένα remake της κλασσικής ταινίας των '80ς, με πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σουέιζι. Στην ταινία, δίπλα στον Τζέικ Τζίλενχαλ θα πρωταγωνιστεί ο πρώην πρωταθλητής του UFC, Κόνορ ΜακΚρέγκορ. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

@btsport

Jake Gyllenhaal out here doing bits as he filmed a scene for upcoming film, Roadhouse at #UFC285 👀 #ufc #mma #jakegyllenhaal #jakegyllenhaaledit #jakegyllenhaaledits #roadhouse

♬ original sound - btsport
Στα βίντεο που κάνουν τον γύρο του TikTok, ο ηθοποιός εμφανίζεται σε τέλεια φυσική κατάσταση στο ρινγκ, όπως άλλωστε απαιτεί και ο ρόλος του, καθώς υποδύεται έναν μαχητή του UFC, που καταλήγει να εργάζεται ως μπράβος σε ένα παρακμιακό κλαμπ στη Φλόριντα. Ωστόσο, σύντομα θα έρθει αντιμέτωπος με την σκληρή πραγματικότητα και θα ανακαλύψει πως το μέρος αυτό δεν είναι ο τροπικός παράδεισος που φανταζόταν.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι: Billy Magnussen, Daniela Melchior, Gbemisola Ikumelo, Lukas Gage, Hannah Love Lanier, Travis Van Winkle, B.K. Cannon, Arturo Castro, Dominique Columbus, Beau Knapp και Bob Menery.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης