Χριστίνα Λαμπίρη: Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Καπουτζίδη που τον είχα αδικήσει πάρα πολύ

Χριστίνα Λαμπίρη: Έχω ζητήσει συγγνώμη από τον Γιώργο Καπουτζίδη που τον είχα αδικήσει πάρα πολύ

Καμία φορά οι παρουσιαστές χάνουμε το μέτρο και νομίζουμε ότι έχουμε μια δύναμη που σου επιτρέπει να λες παραπάνω από όσο είναι το μπόι σου, δήλωσε

lampiri-kapoutzidis
Η Χριστίνα Λαμπίρη μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, τις δύσκολες στιγμές που είχε να αντιμετωπίσει, τις αλλαγές με την τηλεόραση του σήμερα και τη συγγνώμη που είπε στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Η δημοσιογράφος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», την Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Για τις κόντρες που είναι πολύ συνήθεις στην τωρινή τηλεόραση, η Χριστίνα Λαμπίρη ανέφερε: «Ποτέ δεν με ρωτούσε κάτι παράξενο ο κόσμος που με έβλεπε έξω, μόνο να τους πω για τους καλλιτέχνες. Με τρελαίνει η έκφραση "beef", δεν είναι κάτι που μου δίνει χαρά. Αυτό το έκανα πάντα και όταν ήμουν στον αέρα, με στενοχωρούσε πολύ όταν έπρεπε να μπω στη λογική να απαντήσω σε συνάδελφο, γιατί ο τηλεοπτικός αέρας δεν είναι για εμάς, ο τηλεοπτικός άερας είναι για τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czyg1nbt2qvl)
Κλείσιμο

Για την απόφασή της να σταματήσει από την τηλεόραση, η Χριστίνα Λαμπίρη απάντησε: «Ένας από τους λόγους που δεν σταμάτησα να κάνω τηλεόραση ήταν ότι δεν μπορούσα να φτάσω σε αυτό το επίεδο, δεν ήθελα να αναφέρομαι στον εαυτό μου. Τώρα πια οι παρουσιαστές είναι το θέμα και όχι αυτά που κάναμε στο παρελθόν και ασχολούμασταν με τους καλλιτέχνες και όλα αυτά. Μου έλεγαν οι αρχισυντάκτες "πες για αυτό, πες για τη δική σου εμπειρία", αλλά δεν μπορώ, δεν αφορά κανέναν τι κάνω στο σπίτι μου ή πώς διαχειριζόμαι την προσωπική μου ζωή, ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων. Όταν αποφάσισα να φύγω από την τηλεόραση, δεν θυμάμαι να υπήρχε συνάδελφος που να με πήρε τηλέφωνο για να με ρωτήσει γιατί το κάνω».

Για την πιο απαιτητική στιγμή που έζησε στον αέρα, θυμήθηκε: «Η κορυφαία δύσκολη στιγμή στο πλατό ήταν όταν ένας καλεσμένος μου δέχτηκε χυδαία επίθεση από άλλον καλεσμένο μου, εκεί έχασα την ψυχραιμία μου και δεν το διαχειρίστηκα καλά και γι' αυτό είχαμε τιμωρηθεί και τότε από το Ραδιοτηλεοπτικό. Τα τελευταία χρόνια που φιλοξενούσα προσωπικές ιστορίες καθημερινών ανθρώπων, αυτό με τσάκιζε, κάθε φορά ερχόμουν σε δύσκολη θέση, γιατί ήξερα ότι δεν μπορούσα να τους βοηθήσω ουσιαστικά. Ήξερα ότι μετά θ φύγουμε, θα σβήσουν τα φώτα και αυτός θα γυρίσει σε αυτή τη δυσάρεστη θέση που βιώνει και εγώ θα συνεχίσω να κάνω μια άλλη ζωή».

Σε ερώτηση για το αν έχει ζητήσει πότε συγγνώμη από κάποιον καλεσμένο, η δημοσιογράφος σχολίασε: «Ασφαλώς, έχω ζητήσει συγγνώμη, έχω ζητήσει συγγνώμη και από τον Γιώργο Καπουτζίδη που τον είχα αδικήσει πάρα πολύ. Καμία φορά οι παρουσιαστές χάνουμε το μέτρο και νομίζουμε ότι έχουμε μια δύναμη παράξενη που σου επιτρέπει να λες παραπάνω από όσο είναι το μπόι σου. Ήμουν πολλά χρόνια στην τηλεόραση και είχα να διαχειριστώ στον αέρα την απώλεια της μητέρας μου, αλλά και του πατέρα μου. Ήταν διπλά και τριπλά δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου, γιατί άλλαξε τελείως τη ζωή μου. Είναι τεράστια η θλίψη να χάνεις τους δικούς σου ανθρώπους, είναι σαν να ορφανεύεις».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Λαμπίρη ξεκαθάρισε ότι έχει τελειώσει με την τηλεόραση.

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που αστυνομικοί ξυπνούν ζευγάρι μεθυσμένων Αμερικανών στην παραλία και τα παιδιά τους είναι... άφαντα

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για νεκρό βρέφος στην Πάτρα

Ομοσπονδιακό εφετείο πάγωσε την εφαρμογή του αμφιλεγόμενου μεταναστευτικού νόμου του Τέξας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης