Μαρίνα Σάττι: Tα ρούχα που φόρεσε στο Ζάρι, κόστισαν 3.560 ευρώ

Μαρίνα Σάττι: Tα ρούχα που φόρεσε στο Ζάρι, κόστισαν 3.560 ευρώ

Δείτε το βίντεο

satti-ma
Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision με το κομμάτι «Ζάρι» στο Μάλμε της Σουηδίας και σε σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», έγιναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες για τα ρούχα που έβαλε στο βίντεοκλίπ της.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, τα ρούχα που φόρεσε η τραγουδίστρια - αλλά δεν σημαίνει ότι όντως αγοράστηκαν - κόστισαν 3.560 ευρώ. Πιο αναλυτικά, το ρεπορτάζ ανέφερε πως η φόρμα που φορούσε η Μαρίνα Σάττι κοστίζει 820 ευρώ και είναι ξένου σχεδιαστή, η φούστα ανήκει στον Jean Paul Gaultier και κάνει 1.030 ευρώ, ο κορσές της 1.330 και το κροπ πουκάμισο κόστισε 380 ευρώ.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czyfgi044vah)

Κλείσιμο
Στην εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως τα συγκεκριμένα ρούχα είναι πιθανό να δανείστηκαν, όπως συμβαίνει συχνά σε πρόσωπα της τηλεόρασης, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να επιβεβαιώνει πως είναι δανεικά. Στο βίντεο που ακολουθεί, το πάνελ της εκπομπής, σχολίασε μερικά από τα κομμάτια που φόρεσε η τραγουδίστρια:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czyhjnjohz3d)

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Το βίντεο του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel και τα γυρίσματα έγιναν με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που αστυνομικοί ξυπνούν ζευγάρι μεθυσμένων Αμερικανών στην παραλία και τα παιδιά τους είναι... άφαντα

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για νεκρό βρέφος στην Πάτρα

Ομοσπονδιακό εφετείο πάγωσε την εφαρμογή του αμφιλεγόμενου μεταναστευτικού νόμου του Τέξας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης