Ο Βασίλειος Κωστέτσος δεν θα αναλάμβανε να επιμεληθεί το ντύσιμο της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision και το έκανε ξεκάθαρο σε δηλώσεις που έκανε την Τετάρτη 20 Μαρτίου.
Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε με ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» και έκανε σαφές ότι το στιλ της τραγουδίστριας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, δεν είναι κοντά με το δικό του στιλ. Όταν δε, ρωτήθηκε, πώς θα φανταζόταν ο ίδιος την παρουσία της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή του διαγωνισμού, ο Βασίλειος Κωστέτσος της απάντησε «γυμνή».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czyfkvqczlkp)
Πιο αναλυτικά, ο Βασίλειος Κωστέτσος είπε για τη Μαρίνα Σάττι: «Δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με την κοπέλα, ούτε την ξέρω, αλλά ούτε και με ενδιαφέρει να τη μάθω. Εγώ θα την ήθελα ολόγυμνη πάνω στη σκηνή, δεν νομίζω ότι μπορεί να βάλει και τίποτα άλλο. Γυμνή θα έχει καλύτερη επιτυχία. Αυτός ο τρόπος ντυσίματος δεν είναι του στιλ μου».
Από τη μεριά του, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στην ίδια εκπομπή ότι δεν θα τον ενοχλούσε να επιλέξει η ελληνική αποστολή έναν σχεδιαστή από το εξωτερικό, «Η κοπέλα ό,τι θέλει θα διαλέξει η κοπέλα. Γιατί πρέπει να διαλέξει υποχρεωτικά Έλληνα σχεδιαστή;» δήλωσε και τόνισε ότι του αρέσει το τραγούδι «Ζάρι».
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events