Μπιάνκα Σένσορι: Το αποκαλυπτικό μπικίνι που θύμισε την Κιμ Καρντάσιαν - Δείτε φωτογραφίες

Μπιάνκα Σένσορι: Το αποκαλυπτικό μπικίνι που θύμισε την Κιμ Καρντάσιαν - Δείτε φωτογραφίες

Tο στιλ της 28χρονης συζύγου του Κάνιε Γουέστ σχολιάστηκε για ακόμη μια φορά στα διεθνή πρακτορεία   

Bianca_Censori
Η Μπιάνκα Σένσορι σχολιάζεται σχεδόν σε καθημερινή βάση για τις προκλητικές δημόσιες εμφανίσεις της, με τα ρούχα που επιλέγει να καλύπτουν ελάχιστα από τα σημεία του σώματός της.

Παρόλα αυτά, η 28χρονη σύζυγος του Κάνιε Γουέστ γίνεται θέμα συζήτησης και για τις ομοιότητες που παρουσιάζει με την Κιμ Καρντάσιαν και δεν είναι λίγοι αυτοί που στα social media που υποστηρίζουν ότι η Ιταλίδα προσπαθεί να αντιγράψει το στιλ της διάσημης τηλεπερσόνας και πρώην γυναίκας του συζύγου της.

Την παραπάνω συζήτηση αναζωπύρωσε η νέα εμφάνιση της Σένσορι, με μαγιό που θυμίζει μπικίνι με το οποίο είχε φωτογραφηθεί παλιότερα, η Καρντάσιαν.

Δείτε την εμφάνισή της


Η Daily Mail εντόπισε τις ομοιότητες ανάμεσα στα ρούχα της Σένσορι και τα μαγιό της Καρντάσιαν, γράφοντας χαρακτηριστικά, ότι: «Τα ρούχα της Μπιάνκα έμοιαζαν βγαλμένα κατευθείαν από τη ντουλάπα της Κιμ».

Είναι άλλωστε γνωστό, ότι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές μαγιό της εταιρείας της, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2022, αφορά σχεδόν αποκλειστικά, μαγιό μεταλλικής απόχρωσης, σαν αυτό που φοράει η Σένσορι στην πρόσφατη έξοδο που έκανε στο Χόλιγουντ.


Όταν και η Καρντάσιαν «έπαθε» Σένσορι
Και το στιλ της Κιμ Καρντάσιαν θυμίζει μερικές φορές τη νυν σύζυγο του ράπερ. Η τηλεπερσόνα δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από το πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι την Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Σε ένα από αυτά, η τηλεπερσόνα ποζάρει με μια γούνα χωρίς σουτιέν και σκούρα γυαλιά ηλίου.

Αυτή η φωτογραφία θύμισε μία από τις πολλές εμφανίσεις της Μπιάνκα Σένσορι, της νυν συζύγου του Κάνιε Γουέστ, η οποία συνηθίζει να φοράει γούνες και γενικά αποφεύγει τα σουτιέν.


Η κοινή εμφάνιση Σένσορι και Καρντάσιαν
Πριν από μερικές μέρες και με αφορμή την παρουσίαση του νέου δίσκου του Κάνιε Γουέστ, οι δύο γυναίκες, πρώην και νυν σύζυγος του ράπερ κάθισαν μαζί στη συναυλία. Σένσορι και Καρντάσιαν πήγαν μαζί σε συναυλία του ράπερ και κάθονταν η μία δίπλα στην άλλη, κάνοντας έτσι την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση. Βίντεο που τις δείχνει να μιλούν και να βγάζουν φωτογραφίες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μέσω Instagram, ο dj Pharris που βρισκόταν επίσης στη συναυλία, κατέγραψε με το κινητό του τις δύο γυναίκες και ανέβασε το κλιπ σε story, το οποίο έγινε viral στα διεθνή πρακτορεία.

Δείτε το βίντεο

Κιμ Καρντάσιαν και Μπιάνκα Σένσορι μαζί σε συναυλία του Κάνιε Γουέστ


Στο απόσπασμα που κυκλοφόρησε στα social media, η Καρντάσιαν φαίνεται να κάθεται δίπλα από τη Σένσορι, έχοντας μαζί της τα παιδιά που απέκτησε με τον Γουέστ, Νορθ, Ψαλμ και Σικάγο. Οι δυο τους μιλούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου δίσκου του ράπερ και χαμογελούν η μία στην άλλη.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φαίνεται να έλυσε τις διαφορές της με τον ράπερ, που πριν από λίγο καιρό την κάλεσε δημόσια μέσω ανάρτησης να πάρει τα παιδιά τους από το σχολείο που φοιτούν, είδηση που συζητήθηκε έντονα στα διεθνή πρακτορεία, όσον αφορά τις σχέσεις τους.


Φωτογραφία: Getty Images / Nicolò Campo

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που αστυνομικοί ξυπνούν ζευγάρι μεθυσμένων Αμερικανών στην παραλία και τα παιδιά τους είναι... άφαντα

Τροχαίο με σοβαρά τραυματία 22χρονο στον Πειραιά - Το αυτοκίνητό του χτύπησε στις μπάρες και ανετράπη

Όργιο φημών και παραπληροφόρησης για την Κέιτ Μίντλετον - Τώρα μπαίνουν και οι... σελέμπριτις στο παιχνίδι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης