Ζερόμ Καλούτα για τον ρόλο του στον διαγωνισμό της Eurovision: Είναι πολύ άδικη η σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη

Ζερόμ Καλούτα για τον ρόλο του στον διαγωνισμό της Eurovision: Είναι πολύ άδικη η σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Θα πάω όσες φορές έχει πάει, θα δω και τα "σκονάκια" του και μετά θα συγκριθούμε» σχολίασε

zerom-kalouta
Ο Ζερόμ Καλούτα αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή, στον ρόλο του ως σχολιαστής στον διαγωνισμό της Eurovision.

Επιπλέον, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο καλλιτέχνης σχολίασε το τραγούδι «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι την Ελλάδα στον διαγωνισμό.

Αρχικά, δήλωσε: «Έχω παραγωγικό άγχος για τη συμμετοχή μου ως σχολιαστής στον διαγωνισμό της Eurovision. Έχει ξεκινήσει η μελέτη. Τα σχόλια του κυρίου Θανάση Αλευρά θα είναι πιο εύστοχα κι εμένα πιο άστοχα, γιατί ο κύριος Αλευράς είναι ο κύριος Αλευράς. Θα κοιτάξουμε να είμαστε στο θέμα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czxl34ulzk4x)
Κλείσιμο

Αναφέρθηκε επίσης, στη σύγκριση που γίνεται τις τελευταίες ημέρες με τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος ήταν ο σχολιαστής της Eurovision τις προηγούμενες χρονιές μαζί με τη Μαρία Κοζάκου.

«Είναι πολύ άδικη η σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Θα πάω όσες φορές έχει πάει, θα δω και τα "σκονάκια" του και μετά θα συγκριθούμε», σχολίασε.

Αποκάλυψε μάλιστα, μια λεπτομέρεια για τη διασκευή που έκανε με τον Θανάση Αλευρά στο «My Number One», μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα.

«Στη διασκευή του "My number one" στη Συμφωνική είχαν κανονίσει να έρθουν κάποιοι τενόροι και τελευταία στιγμή, δεν ήρθαν. Τελικά, μπήκαμε εμείς και κάναμε τους τενόρους», ανέφερε.

Τέλος, σχολίασε το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, «Ζάρι». «Είναι πολύ ωραίο, έχει δυναμική και μας έχει κρατήσει μια έκπληξη, η οποία θα εκδηλωθεί εκείνη την ώρα. Όταν παίξει το κομμάτι μέσα στο στάδιο, θα κουνηθεί όλο το στάδιο και θα πάει ψηλά. Δεν έχω δει τίποτα από τις πρόβες, ξέρω όμως ότι εμπλέκεται ο Φωκάς Ευαγγελινός και εκεί πάω με "κλειστά μάτια"», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε σπασμένο λουκέτο κοντά σε χώρο με εκπαιδευτικό πυρηνικό αντιδραστήρα στο ΑΠΘ - Τι λέει ο πρύτανης

Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα - Είχε τραυματιστεί και παλαιότερα με παρόμοιο τρόπο

Μαζικές κινητοποιήσεις στην Αργεντινή κατά του Μιλέι και της «θεραπείας σοκ» που εφαρμόζει - «Το όριο είναι η πείνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης