Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η κόρη μου έλεγε σε κάτι ανθρώπους πως ο μπαμπάς μου έπαιζε στο Δέκα Λεπτά Κήρυγμα και στην Πολυκατοικία

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Η κόρη μου έλεγε σε κάτι ανθρώπους πως ο μπαμπάς μου έπαιζε στο Δέκα Λεπτά Κήρυγμα και στην Πολυκατοικία

Στο 10 λεπτά κήρυγμα, τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια, επειδή το ζήτησα εγώ, ανέφερε ο ηθοποιός

kouroubalis
O Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε για την καριέρα του, τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί, την κόρη του, αλλά και την επιτυχία των «Πολυκατοικία» και «10 λεπτά κήρυγμα».

Αρχικά, δήλωσε: «Την εκτιμώ την τηλεόραση, μου έχει προσφέρει πάρα πολλά. Βέβαια μου λείπει η κωμωδία, έχουμε μετρημένες κωμωδίες λιγότερο από ότι τα δάχτυλα ενός χεριού, τι είναι 5, 4; Και αυτός είναι και ένας λόγος, επειδή στο παρελθόν έχω παίξει κυρίως σε κωμωδίες, δεν μου γίνονται τόσες προτάσεις».

Για τη μεγάλη επιτυχία των σειρών που έπαιξε, ο ηθοποιός σχολίασε: «Ήταν πολύ ωραίο και ακόμα κρατάει. Μεγαλώνουν παιδιά βλέποντας την "Πολυκατοικία" και το "10 λεπτά κήρυγμα". Ο κόσμος τις λάτρεψε αυτές τις σειρές και αυτό φαίνεται στο πώς με κοιτάζουν».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czxq2fgqnp21)
Κλείσιμο

Επίσης, αποκάλυψε ότι εκείνος ήθελε να σταματήσει το «10 λεπτά κήρυγμα»: «Ίσα-ίσα τράβηξα χειρόφρενο, δηλαδή στο "10 λεπτά κήρυγμα", τελειώσαμε στα 3,5 χρόνια, επειδή το ζήτησα εγώ, ήθελα να σταματήσει η σειρά. «Αυτή την απόφαση την χρεώθηκ, γιατί εγώ ήθελα να επαναπροσδιορίσω λίγο τις επιλογές μου και αυτό το πλήρωσα. Ο χώρος της υποκριτικής είναι πολύ αυστηρός, αν κάνεις επιτυχία πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις επιτυχία με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή "κάτσε, έχεις μια επιτυχία και της γυρνάς την πλατη;". Όχι, αυτό είναι ταμπού, δεν επιτρέπεται να γίνει».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Όταν εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου και νιώθω ότι υπάρχει ένα σύστημα το οποίο δεν συμφωνεί με τον τρόπο που κάνω εγώ τα πράγματα με πληγώνει και με συνθλίβει, γιατί είναι πιο ισχυρό αυτό. Αργά ή γρήγορα ένας καλλιτέχνης πρέπει να ενταχθεί στο σύστημα και να έχει έναν "προστάτη". Έχω βιώσει πως είναι το να μην έχεις "προστάτη". Δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω και δεύτερες απόψεις μήπως οι επιλογές που έκανα δεν ήταν οι κατάλληλες».

Αναφορικά με την αστάθεια του χώρου στον οποίο εργάζεται, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης απάντησε: «Η ανασφάλειά μου στα επαγγελματικά εντάθηκε μετά την έλευση του παιδιού γιατί το παιδί φέρνει μια ανησυχία για το μέλλον, είτε έχεις λεφτά, είτε δεν έχεις. Η κόρη μου είναι 6 ετών και είχε πάει σε κάτι ανθρώπους που δεν τους ήξερα και την άκουσε να λέει πως "ο μπαμπάς μου έπαιζε στο "Δέκα Λεπτά κήρυγμα" και στην "Πολυκατοικία"».

Τέλος, τόνισε: «Υπάρχει άνθρωπος που δεν είναι δύσκολος σύντροφος; Δεν είμαι απαιτητικός, ένας άνθρωπος είμαι, τα στραβά μου έχω, τις παραξενιές μου έχω, τις επιθυμίες μου. Η σχέση είναι τριβή και μία ασφάλεια. Δεν έχω βγάλει ποτέ τη ζωή μου σε κοινή θέα στα social media και δεν είχε ποτέ Facebook».

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Το ζευγάρι που εξέδιδε ανήλικες - Δύο από τις κοπέλες ήταν θύματα και της Λορέλας

Υψηλής σημασίας για Ελλάδα και ΗΠΑ το ραντεβού Μητσοτάκη με Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο

Έρευνα ΠΟΥ: Αναπνέουμε καθαρό αέρα μόνο σε επτά χώρες του πλανήτη - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης