Η Νικόλ Έγκερτ μοιράστηκε την πρώτη της selfie μέσα από το νοσοκομείο μετά το ξύρισμα των μαλλιών της

Η Νικόλ Έγκερτ μοιράστηκε την πρώτη της selfie μέσα από το νοσοκομείο μετά το ξύρισμα των μαλλιών της

Η ηθοποιός του Baywatch δίνει μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου

nikole-eggert
Η 52χρονη ηθοποιός Νικόλ Έγκερτ που είχε πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Baywatch» διαγνώστηκε με μία σπάνιας μορφής καρκίνου πριν λίγους μήνες.

Η σταρ που είχε ενσαρκώσει τη Σάμερ Κουίν δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου. Η ίδια έκανε γνωστή την είδηση πριν από δύο μήνες περίπου, ενώ πριν μερικές ημέρες ξύρισε δημόσια το κεφάλι της, σε ένα βίντεο στο Instagram.

Πλέον βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο, όπου ανέβασε κι ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας ένα κόκκινο φούτερ και μαύρα γυαλιά. Στη λεζάντα της εικόνας, σχολίασε με χιούμορ πως το κεφάλι της θυμίζει πλέον αυγό, προσθέτοντας δύο emoji καρδιάς. Η ανάρτηση γέμισε από εκατοντάδες υποστηρικτικά σχόλια των θαυμαστών της, που της ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση.

Δείτε τη δημοσίευση



Η Έγκερτ ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2023 ότι είχε διαγνωστεί με μία «πολύ σπάνια» μορφή καρκίνου του μαστού. Τον περασμένο μήνα, είπε ότι οι γιατροί βρήκαν καρκίνο στους λεμφαδένες της. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα επόμενα βήματά της είναι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του καρκίνου, ενώ στη συνέχεια, θα υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία.

Nicole-Eggert


Η ηθοποιός αποχωρίστηκε πριν μερικές ημέρες τα μαλλιά της, με τη βοήθεια μίας από τις κόρες της. Στο τέλος του βίντεο, η Νικόλ Έγκερτ χαμογελά στον φακό, ενώ δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους το ξυρισμένο της κεφάλι. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ίσως η θεραπεία δεν περιλαμβάνει τόσο πολύ την αλλαγή του εαυτού μας, αλλά το να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είναι αυτό που είμαστε».

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Η Αθήνα μπορεί να γίνει Σαχάρα εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

Ιερό κειμήλιο: Επιστρέφει στο Άγιον Όρος ο χαμένος σταυρός του 1860

Malaysia Airlines: «Μπορώ να λύσω το μυστήριο της πτήσης MH370» δηλώνει ερευνητής 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης